Skolinka Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Napiszesz coś więcej? Chociaż jaki kolor Cudowny kolor :!: :!: Ale niech Hiszpan sam się pochwali ;) :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Cudowny kolor Niedźwiedź jak kobietom się podoba to już sie domyslasz jaki. :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Przypominam ludziska kochane dzisiaj na 20.00 do RIO BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Przypominam ludziska kochane dzisiaj na 20.00 do RIO BRAWOTo ja już sam nic nie wiem....co to za zmiany godziny? [ Dopisane: 07-12-2005' date=' 19:40[/i'] ]Uwaga w tę środę czyli 7.12.2005 spotykamy się o godz. 19.00 w RIO BRAWOTo taka zmyłka dla zakręconych :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kupiłem u niemiaszków SubaruNo to witaj w klubie. Napiszesz coś więcej? Chociaż jaki kolor ;) :P :Dprzyjedź dzisiaj na spotkanie to zobaczysz :D PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 przyjedź dzisiaj na spotkanie to zobaczysz Hiszpan nie bądz taki tajemniczy :!: :!: ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 A mnie się nie uda dzisiaj dotrzeć znowu coż nie ma jak i humor też nie za bardzo. Milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Hiszpan nie bądz taki tajemniczy Exclamation Exclamation Razz No wlasnie Tomcio przyznaj sie przyznaj!!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam :P Odrazu przeprosze za to że wyskakuje z pytaniem niczym Filip z konopi ;) Gdzie u nas na wiosce tzn w Szczecinie jet największy asortyment produktów Motula? Potrzebuje płynu do chłodnic. Byłem w Motomarze, Garażu i na regałach pustki jesli chodzi o Motula.. Z góry wielkie dzieki za wskazanie adresu pod którym od ręki kupię płyn motula :mrgreen: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Gdzie u nas na wiosce tzn w Szczecinie jet największy asortyment produktów Motula?Na ul.Ku Słońcu przy jednostce wojskowej jest sklep z akcesoriami i tam powinni miec ostatnio jak byłem to mieli duzy asortyment Motula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam No siema wkoncu dotarłeś tutaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zamówiłem, czekam i czekam i jeszcze nie ma. Jutro ponoć maja juz miec w moto-akcesoria, a czy będa mieli .. ;) Strasznie mi zalezy na tym płynie - jutro około 11 jadę do Moto (80 km od Szczecina), wiec przydało by sie wymienić płyn... Tylko gdzie go fizycznie mają :roll: [ Dopisane: Środa Grudzień 07, 2005 10:40 pm ]No siema wkoncu dotarłeś tutaj:) A no :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Po dzisiejszym przyjęciu w RIO BRAWO wnoszę szanowne gremium o rozpatrzenie wniosku o zmianę lokalu. Jeszcze raz pragnę nadmienić że można by podjąć działania mające na celu rozpatrzenie propozycji lokalu na prawym brzegu Odry. Wiem z pewnych źródeł (nadwyraz szanowanych i lubianych) że jest to daleko dla większości lecz po ostatnich wypadach lokalowych naprawdę przedstawiona propozycja jest warta zachodu. NAPRAWDĘ NALEGAM................ Przynajmniej rozpoznajcie teren!!!!!!Tym przydługim wywodem chciałem dać upust niezadowolenia z obsługi w lokalu RIO BRAWO. To mówiłem JA. MIKOCH. 30 lat, stan zajęty, zamieszkały przy.................(Do wiadomości redakcji) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Hiszpan nie bądz taki tajemniczy Exclamation Exclamation Razz No wlasnie Tomcio przyznaj sie przyznaj!!! :lol: :lol: :lol: No co ja bedę pisał. Moja Subarynka jest jak ta na fotce: nic dodać nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 LoL......Hiszpan to różowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi