Gitta Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Proszę o zachowanie spokoju!!! W sobote powinniście już poznać wszelkiego rodzaju szczegóły :!: Powiem wam że już się cieszę na myśl tego sylwestra i to za tak niska cenę, dużą ilość % i super ludzi ze szczecina i okolicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 co z tym sylwestrem ?????? A jak ja chcę przyjść z dwoma chłopami to zapłacę 195 zł ????????? Gdzie ten sylwester ????????? Jakie stroje ????????? Laleczko jakaś ty niecierpliwa.Wszystko jest na najlepszej drodze do finalizacji.Prezydium HALO SZCZECIN intensywnie pracuje.Jak tylko będą dokładne informacje po zakończeniu negocjacji zaraz powiadomimy. Jeszcze karkulujemy koszty, żeby było jak najtaniej i najlepiej. A potm bedziemy zapraszać wszystkich do współpracy, ponieważ to będzie nasz wieczór i nasz Sylwester.Wszystko sami musimy zorganizować nie możemy liczyc na drapane. Pozdrawiam i na razie zapisujemy chętnych. Zgłaszajcie się a w środę w pubie wszystko omówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam.A też się coś odezwe:)Jakbyście mieli problemy Hiszpana gdzieś zanieść to służe swoja skromna mocą:P Hiszpan nie dołuj się wiem, że to się łatwo mowi ale ostatnio przeżylem coś podobnego i już się otrząsnąłem jakoś. Hmm ja sylwestra spędzam na ławce na placu zabaw na bukowym pijąc spirytus coby cieplej było :evil:A teraz jade nad morze odpocząć po tym wszystkim co ostatnio przeżyłem.Miłego weekenduPozdrawiam. no to widze że to jakiś taki ogólny czas na zmiany :P w sumie to postanowiłem poddać sie bez walki i przyjechac na spotkanie bez użycia środków przymusu bezpośredniego :lapad: jak by na to nie patrzeć to zmiana partnerki to nie koniec świata. Zawsze są szanse na spotkanie drugiej połówki no nie? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zawsze są szanse na spotkanie drugiej połówki no nie? no i tu mi sie podobasz ,aby tak dalej nie ma co sie tak łamac, niech ramy naszych konikow sie łamia pod naszymi tyłeczkami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 szkoda ze nie moge sie rozdwoic, strace sylwka z wami :? .gitta jeden maly kielonek za mnie ma byc wypity !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 SYLWESTER 2005/2006 Plan jest taki, że:- całościowy koszt od pary to 130zł - przypadku jednej osoby 65złW cenie jest wliczona sala, jedzenie, dekoracja i co najważniejsze alkohol(cytrynówka).Jeśli ktoś się już decyduje na te koszty to musi liczyć się, że nie przychodzi na gotowe tylko swoją pracą musi pomóc przy organizacji. Jeśli jedna para robi bidżis to inna kurczaki a jeszcze inna sałatkę-oczywiście z pieniędzy składkowych, które zostały przez wszystkich w terminie wpłacone. Nie mamy terminala, więc uprasza się o wpłaty gotówkowe.Każda para musi przedstawić rachunek z zakupów. Nie przesadzajmy z kupowaniem soli czy tego rodzaju dodatków, bo każdy w domu takie coś posiada i bezsensowne jest żeby Żaneta każdemu zwracała kasę za kilogram soli a użyta będzie tylko szczypta!!!!.W środę w pubie każdy kto się decyduje, wpłaca kasę do skarbniczki Żanety. Termin wpłacania jest do 9.12.2005. W tej chwili zapisów dokonują prezesowe. Można już teraz zgłaszać się!Podaję kontakty:Prezes I Carioka tel. 0502428502 lub GG 4211647Prezes II Gitta tel. 0501035635 lub GG 2477783Skarbnik Żana tel. 0880094410 lub GG 9232419Zapraszamy!!!! P.S. Na dzień dzisiejszy jest już zapisanych 17 par!!!! Aha i jeszcze jedno!Sala jest w gimnazjum koło osiedla Arkońskiego.START IMPREZY 20:00Obowiązują stroje NIEWIECZOROWE!!!!Impreza przebierana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 aha czyli można sie przebrać za motocyklistę :P PZDR! i do zobaczenia w środę! [ Dopisane: Sobota. 03.12.2005, 15:37 ]Zawsze są szanse na spotkanie drugiej połówki no nie? no i tu mi sie podobasz ,aby tak dalej nie ma co sie tak łamac, niech ramy naszych konikow sie łamia pod naszymi tyłeczkami :lapad:eeeeeeeeeee a może się łamać coś innego? alu trudno pospawać i wolałbym aby rama pozostała jak najdłużej w stanie w jakim opuściła Japonię. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Halo, halo, jakie prezesowe. Jedyną prezesową jest moja żona :twisted: A prezes jest tylko jeden :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Halo, halo, jakie prezesowe. Jedyną prezesową jest moja żona A prezes jest tylko jeden Nie prezesowe tylko Panie Prezes I i II.A jak tak bardzo chcesz być prezesem imprezy sylwestrowej to zapraszam do jej organizowania,bardzo chętnie oddam te funkcję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ja juz jestem prezesem imprezy sylwestrowej. Organizuje sylwestra nad morzem, jezdze tam co roku. Jest to impreza raz w roku, wiec wole bawic sie w milym miejscu i odpadam z imprezy na sali gimnastycznej. Tam jedynie przebywam jak chce pograc w pilke. Zycze milej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 no to widze że to jakiś taki ogólny czas na zmiany Smile w sumie to postanowiłem poddać sie bez walki i przyjechac na spotkanie bez użycia środków przymusu bezpośredniego Smile jak by na to nie patrzeć to zmiana partnerki to nie koniec świata. Zawsze są szanse na spotkanie drugiej połówki no nie?PZDR!Haj.Ja ostatnio słyszałe taki test: " z kobieta jak z praca nigdy nie jest tak ze nie mozna znalezc lepszej". Mi pomoglo :) szukam lepszej prac;) heheKurcze tez nie mam gdzie isc na sylwka bo samemu to tak sobie. Kto mnie przygranie ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Kurcze tez nie mam gdzie isc na sylwka bo samemu to tak sobie. Kto mnie przygranie ?? Dawaj z nami, spotkajmy sie w pabie w środę-zobaczysz jaka ekipa idzie, becelujesz i juz jesteś z nami, potem małe przebranko i bedzie ok. Gwarantujemy dobra zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 potem małe przebranko i bedzie ok. Budda przebierz się za kulturystę. :-) :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 potem małe przebranko i bedzie ok. Budda przebierz się za kulturystę. :-) :-) :-) znaczy sie w stringi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 kurcze ale ja nie mam stringow:( ale dol:)Nie moge sie przebrac za kulturyste jestem za maly:) W srode postram sie zabrac z prawobrzeznymi jezdzcami do pubu. Milosz, Hiszpan i Konrados proszeni o powiadomienie mnie o wylocie na lewybrzeg w celu wypicia browaru i poznania motocyklowej braci:)A teraz spac bo rano trzebe jakos nadawac sie do pracy:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi