Major Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 No Michael... Jaki awatarek... ;) Szacun Ziom. :) [ Dopisane: 22-11-2005, 11:21 ] KARMADEC może zostać np. PODLIZUCHEM hahahaha......JOCKE A to taki nowy stopień, zanim zostanie PROSPECTEM? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 SPOKÓJ!!!! Gadać gdzie w środę się spotykamy?Kolejnym pubem do oblukania jest...Idziemy do JAMY a w następną środę do SZWALNI.Zobaczymy co maja do zaprezentowania.Spotykamy się o 20:00!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Idziemy do JAMY jestem za i tam jedziemy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 A to taki nowy stopień, zanim zostanie PROSPECTEM?Wąski na prospekta trzeba sobie zasłużyć :) [ Dopisane: 14 ]No Michael... Jaki awatarek... ciekawe kiedy swój zmienisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Mam swietny pomysl! Zrobmy wybory na prezesa naszego klubu. Dlugo myslalem i wiem kto to bedzie .KARMADEC on sie nada. Z nim nie bedzie nudno. Jego fantastyczne pomysly zaprowadza nas do krainy pieknych asfaltow i benzyny z kranu plynacej. UWAGA GLOSUJEMY . !!!!!!!!!!!!!! Dobre , chyba sie z brechtu położe :) A to taki nowy stopień, zanim zostanie PROSPECTEM? Tak właśnie Panie Majorze - prospect to wyróżnienie nie dla każdego :D Wąski na prospekta trzeba sobie zasłużyć A ja dostanę ?? Dostanę ??? 3 słowa do ojca prowadzącego - trza skatować sprżęty, a tak poważnie to nie mogly by my sie w inny dzien niz srode spotykac , ba ja wlasnie w srody nie moge :):(:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 A ja dostanę ?? Dostanę ???To Ty jeszcze nie masz? trzeba bedzie sie tym zająć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Idziemy do JAMYMoże być i JAMA...... jama jama jama!!! Czy to w ramach ogłoszonego konkursu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Może być i JAMA...... jama jama jama!!! jak tak to co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Idziemy do JAMY a w następną środę do SZWALNI.no oki...na prospekta trzeba sobie zasłużyćco racja to racja.... dluga i ciezka droga ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jak tak to co wygrałem? Z postów wynika że pomysł dał Vidlak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Mam swietny pomysl! Zrobmy wybory na prezesa naszego klubu. Dlugo myslalem i wiem kto to bedzie .KARMADEC on sie nada. Z nim nie bedzie nudno. Jego fantastyczne pomysly zaprowadza nas do krainy pieknych asfaltow i benzyny z kranu plynacej. UWAGA GLOSUJEMY . !!!!!!!!!!!!!! Maciek uwazaj :) Prezes jest tylko jeden 8) Wiec spokoj mi tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Z postów wynika że pomysł dał Vidlak no z postow tak,ale to ja pisałem na jego konto.i tak nie pije to po co mi ta cytrynowka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 tak nie pije to po co mi ta cytrynowka Cytrunówka bedzie wtedy dla wygranego gdy juz sie w jakims lokalu osiedlimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Sie macie!Ladnie, ladnie, lolake pozwiedzacie :) Rano zaliczylem malutki szok- lodowisko na drogach a tu.. skuterki dalej lataja!! Ponoc nawet moga sobie oponki z kolcami dostac w sklepach i coniektorzy smigaja okragly rok. Twardziele...Ja sie wczoraj poddalem i akumulator powedrowal do domu, a Suza pod pokrowiec... :) buuuu......! Kto zaliczy posta nr 3000?? Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja, ja!!! 3000 jest mój!!! A tak w ogóle, to Jama to niezły pomysł, do zobaczenia wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi