Majkel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 MICHALKU ZYJESZ!!!!!!!! ?? Zyje Macku zyje,Ani chodziło oto że cudzego sprzęta szanuje się bardziej niż swojego,trzebabyło wziąć przykład z Menachy czy Mikiego a nie dorwałeś się jakbyś nigdy nie jezdził i odrazu na koło,założe sie że jakbym dorwał Twojego srada i skopcił nową oponke też byś sie wqrwił.Ale co tam bynajmiej wiem że na koło pójdzie.Jeszcze trzeba będzie go opić i ok.Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Michalku spalic gume to kilkaset zl strat a jazda na gumie nie wali po kieszeni,jak pierwszy raz przyjechalem na chociwelska ta Paczek byl pierwszym oblatywaczem i sam wiesz jak on zapier......a na kole, i nie plakalem.Do zobaczenia na browarku ! a jest co opijac!!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Michalku spalic gume to kilkaset zl strat a jazda na gumie nie wali po kieszeniWiem że guma troche kosztuje i uważam że jesteś bardzo dobrym motocyklistą ale czasami może sie tzw. noga powinąć i można konia zdrowo pokiereszować a wtedy troche wiecej kasy straciłbym niż za gume :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 o rany ale mi sie dzisiaj nie chce :P normalnie weekendy rozleniwiaja ;) szkoda, że z sylwestra narazie nici bo fajnie by było spedzić go w gronie znajomych :P może jeszcze uda sie coś zorganizoawć? choć nie ukrywam, że na wydatek rzędu 400PLN za 1 noc to raczej mnie nie stac :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 SERDECZNE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA P.R.E.Z.E.S.A WSZYSTKIEGO NAJ NAJ I DUŻO SZCZĘŚCIA ( bo ci na Tytaniku mieli kase, zdrowie, ale szczęścia im zabrakło :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Nevre ale ty to miałas oko ze dojrzałaś że nasz Prezes to świętuje. Również nalepszego żebys sprzedał co masz do sprzedania i kupił coś do latania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Nevre ale ty to miałas oko ze dojrzałaś że nasz Prezes to świętuje. Również nalepszego żebys sprzedał co masz do sprzedania i kupił coś do latania :P Dziewczyny PREZES świętuje 16.11.05 a nie 14.11.05. Ale można i dzisiaj ;) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Zobaczymy jak skończymy hehehe Pod stolem ? ;] Nawet te 360zł jest dla niektorych wysoką kwotą bo to połowa pensji. Albo jej lwia czescia jak sie nie na caly etacik zasowa ... albo inaczej - remont urala ;] Wczoraj doprowadziłem Bestię do garażuGratulacje !!!Jeszcze trzeba będzie go opić i okDa sie zrobic ;] Najlepsze spoznione zyczenia dla Mikocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Dziewczyny PREZES świętuje 16.11.05 a nie 14.11.05. Ale można i dzisiaj Dzieki dziewczyny za te wczesne zyczenia :P To prawda, ze urodziny mam 16-go ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Mnie 16-stego nie ma wiec, :P zycze wtedy kiedy moge. Lepiej dwa razy jak wcale :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Żana działa i pyta o taką właśnie dżamprę koło Goleniowa w Remizie Strażackiej, myślę że na początku przyszłego tygodnia poda WYNIKI Wyniki są, ale uważam kiepsko. Koszt ok. 200 zł od pary i brak powrotu, gdyż autobus w stronę Szczecina dopiero koło południa-więc pozostałyby własne pojazdy. Tylko kto sobie podaruje picie w Sylwestra :split: Jedynie mój Generałek :mrgreen:Zapytam jeszcze Odludów, czy byłaby szansa na wynajęcie tego dużego pomieszczenia, w którym do niedawna mieścił się ich pab. I oczywiście za ile?Bo to też ważne.Zobaczymy :P Mam pytanko gdzie się spotykamy w środę- może zwyczajowo w ROCK CITY, aby się nie szukać po mieście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Ombre jak tam ogledziny? Wyniki są, ale uważam kiepsko. Miejmy nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze i bedziemy mieli okazje razem sie zestarzec. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Mam pytanko gdzie się spotykamy w środę- może zwyczajowo w ROCK CITY' date=' aby się nie szukać po mieście[/quote']Ja proponuje ponownie namiocik... bylo fajnie, milo i niedrogo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 true true grzesiu, było bardzo miło , moze dla tego, ze było nas wiecej niz poprzednio, a moze pijacki klimat sie właczył :-D . Tylko gdyby reszta klienteli była inna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 moze dla tego' date=' ze było nas wiecej niz poprzednio, a moze pijacki klimat sie właczył [/quote']Oba na raz.. ;] A klimacik tam mi sie bardzo podoba ... Innych mozna olac... przeciez nie pszeszkadzali ... Ludziska... co wy na to .. ? Ja proponuje Namiot Party egejn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi