DEJAY Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 SĄ JUTRO JACYŚ CHĘTNI NA WYJAZD NA PAS W RAZIE ŁADEJ POGODYNKI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Hehe na pas to nie wiem, ale do pracy to jutro smigne sobie konikiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Hehe na pas to nie wiem, ale do pracy to jutro smigne sobie konikiem A ja nawet wiem dlaczego :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Spoko wodza Konrado, damy radę to połatać. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Sprawa Balu Sylwestrowego 2005/2006 za kilka dni sie wyklaruje.Orzełek podaj w jakiej miejscowości te dobrodziejstwa na nas czekają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Orzełek podaj w jakiej miejscowości te dobrodziejstwa na nas czekają?W Kołomąciu za zakrętem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Orzełek podaj w jakiej miejscowości te dobrodziejstwa na nas czekają? No i jak to cenowo wygląda?Zeby czasami nie byla to kwota wyjazdu na Hawaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 W Kolomaciu za zakretem ,trzymam miejsce dla Michala 26,bo dla pozostalych bal sylwestrowy odbedzie sie w Niechorzu.Wiecej informacji w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Spoko wodza Konrado' date=' damy radę to połatać.[/quote'] Jeszcze tak nie było żeby nie było :D ;) ;) Imprezka sylwestrowa zapowiada sie całkiem całkiem, ciekawe czy będzie można po hotelu koniem latać bo ja bym chciał w dużym pokoju zaparkować :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 z jednym zastrzezeniem' date='nie ma jezdzenia motocyklem po sali balowej.[/quote'] Jak widzisz Konrado, hotelowe jazdy trzeba będzie sobie odpuścić. Ale o rowerach nic nikt nie mówił. I o wrotkach też. A tak na serio. Może by tak zabrać sanki i zorganizować kulig? Wiecie taki z ogniskiem na mrozie i z kiełbasami i z kawką w termosach albo z czymś mocniejszym? Byłoby fajowo!! :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 bal sylwestrowy odbedzie sie w Niechorzu.Wiecej informacji w czwartek. no to czekamy ;) MUSZE SIE POCHWALIC A NIEKTORYCH ZASMUCIC DZI MOJ LUBLINEK POSZEDŁ DO ZYDA,ALE ZAMIENIŁEM GO PO WIELKICH TRUDACH :D NA OPELKA KOMBI W DIESLAKU I BARDZO SIE CIESZE ;) POZDRAWIAM PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ZAMIENIŁEM GO PO WIELKICH TRUDACH NA OPELKA KOMBI W DIESLAKU I BARDZO SIE CIESZE No ładnie Generał a miał być siakiś Nissan Patrol....Ale najważniejsze jest by dupę woził i z torbami nie puścił :twisted:Gratulacje :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 W Kolomaciu za zakretem ' date='trzymam miejsce dla Michala 26[/quote']Ty orzełek nie bądź taki hej do przodu,lepiej tam dobrze negocjuj ceny zeby było dobrze i żeby każdego było stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Jestem takze zainteresowany ceną tej imprezy... Jak narazie nie mamy planów na Sylwestra więc tym bardziej opcja spedzenia go ze znajomymi jest ciekawa :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No ja też nie mam planów-jak dacie więcej szczegółów to pomyśle;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No ja też nie mam planów-jak dacie więcej szczegółów to pomyśle;) Pozdrawiam. Nie ma wkrętów! :-D Musisz najpierw się wszystkim z halo szczecin pokazać i przedstawić(oczywiscie po za zdjeciem w galerii ), najlepiej w knejpie oczywiscie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi