hiszpan Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Normlnie wczorajszy wyjazd na pas (wieczorem) chyba okupię katarem cos od rana mam zapchany "filtr powietrza"może kup K&N'a? :) życzę powrotu do zdrowia.juz teraz mam jakiś "mokry filtr" :D normalnie cieknie z niego i cieknie :) co chwila muszę zmieniać "papierowe filtry" :D dzięki za zyczenia. mam nadzieje że to tylko katar i po kilku dniach wszystko sie "rozejdzie po kościach" PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Dziś odstawiłem do zaprzyjaźnionego komisu moją starą kawkę, zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdros for allos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Tak Hiszpanio lecz sie bo w weekend jedziemy na grzyby grzać.Wiec zdrowiej i nabieraj sil by podołać zadaniu. Bardzo zaluje ze mnie nie bylo pierwszego ale coz rodzina.Szacun dla pijakow bawiacych sie po raz kolejny w pabie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Szacun dla pijakow bawiacych sie po raz kolejny w pabie.Napiszcie na 4um czy was wpuścili do pubu. ciekawy jestem czy mamy jeszcze metę czy już nie. :roll: :roll: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Napiszcie na 4um czy was wpuścili do pubu. ciekawy jestem czy mamy jeszcze metę czy już nieYO W ROCK CITY nie było najmniejszych problemów jedyny minus to wyjątkowo mała liczba userówPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 jedyny minus to wyjątkowo mała liczba userów Ciekawe. Czy to przypadkiem nie przez dzień zaduszny??Niemożliwe, zaduszki to jakieś plotki nie? :-) :-) :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Napiszcie na 4um czy was wpuścili do pubu. ciekawy jestem czy mamy jeszcze metę czy już nie. Na szczęście luzik.Vizce nawet głowe uchylili a mnie szef na odchodne dowidzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Tu byłemTonie Halik, to Niedźwiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Napiszcie na 4um czy was wpuścili do pubu. ciekawy jestem czy mamy jeszcze metę czy już nie. A wpuścili' date=' wpuścili i to bez problemu... [ [i']Dopisane: 03-11-2005, 11:53[/i] ]Vizce nawet głowe uchylili a mnie szef na odchodne dowidzenia Dokładnie, dokładnie tak było, kłaniali mi się jak wchodziłam, że aż miło... Przeciez nie narobilismy tam zadnej trzody, więc nie ma obaw, jeszcze nie jedno piwo tam wypijemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Konrado i Mikoch z Waszych postów wynika, że nie dojechaliście wczoraj do pubu... co sie stało? Konrado byłeś zdaje sie chętny na wyjazd? A ja siedzę w domku i z nosa kapie mi jak z nieba :) chyba dopadło mnie jakies przeziebienie :D a zreszta pogoda i tak nie sprzyja juz lataniu :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A ja siedzę w domku i z nosa kapie mi jak z nieba Wspoltowarzyszu niedoli, wiem o czym mowisz :? Wczoraj zachcialo mi sie latac to teraz bede sie kurowal przez tydzien. Inaczej caly kask zasmarkam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A ja siedzę w domku i z nosa kapie mi jak z nieba To bujaj gila :) Nie no to jest zemsta za mój motocykl,którego juz nie mam.Bezemnie jezdzic wam nie wolno :-D dlatego pogode wam odebralam.Jak juz kupie to obiecuje Hawaje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A ja siedzę w domku i z nosa kapie mi jak z nieba To bujaj gila :D Nie no to jest zemsta za mój motocykl' date='którego juz nie mam.Bezemnie jezdzic wam nie wolno :-D dlatego pogode wam odebralam.Jak juz kupie to obiecuje Hawaje :lol:[/quote']ale wredota!!!! ale mam dla Ciebie złą wiadomość :) katar powoli mi przechodzi :) hehehe Twoje czary na nic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 SYLWESTER 2005/2006 Ma ktos z was jakieś pomysły?Lokal?Piwnica?Chmurka? My na dzień dzisiajeszy jestesmy w domu przed TV :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Konrado i Mikoch z Waszych postów wynika' date=' że nie dojechaliście wczoraj do pubu... co sie stało? [/quote'] No tak nie dojechalismy, ja bylej juz pijany a Mikoch :-x :-x :-x Jutro wpadniemy z lekarstwem :) :) :D by ulzyc w cierpieniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi