mikoch Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Konrado. Ty już w domciu?? Mocno zimno?? Latasz?? :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 No wlasnie dotarlem, pewnie ze latam ale dopiero kolo 22 wiec zapraszam kto ma ochote poszatanic :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Hej wszystkim !!!Imprezka za imprezka a My tak daleko od Was- teskni mi sie za Wami...Pozdrowienia i caluski dla wszystkich solenizantow- Bandziora, Generala, Majora i Adriana :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Imprezka SUPER :!: :!: :!: :!: Zana SERNIK PYCHA :mrgreen: Poproszę o przepis :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Generał jesteś Szacum Ziom normalnie!Kazdy za kazdym razem mial polane!Full serwis!Bardzo dobrze ze nie stala wodeczka na stole.Klasa!Organizacja rewelacja!Alkohol byl idealnie wyliczony.Nie bylo go za malo ani za duzoPOTWIERDZAM :!: :!: Dziekuje bardzo Carioce i Michałowi za super nocke i wygodny tapczanik :banghead: ZURECZKI BRAK NAM WAS :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Żurki dzieki wielkie za fotki.Śliczne śliczne zaganiczne :banghead: ;) ;) Pozdrowionka i życzonka zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 A ja tylko pozdrowie bo "kuń" kulawy i jechać nie chce.Fajnie macie,że latacie.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 wszystkim naszym gościom i osobom towarzyszącym dziękujemy i aby nasze imprezki zawsze takie były. i trwały do 3 NAD RANEM Ja ze swojej strony dołączam się do podziękowań Żany!!! Zabawa z Wami to zawsze super spędzony czas!!! Dziękujemy za dobrą zabawę i słuszne zachowanie. morde na zewnątrz obili jakies pajace to i tak było zajebiscie Michał, mam nadzieję, że wszystko ok??? [ Dopisane: 31-10-2005, 11:08 ]Dziś liczę własne straty, ale co tam, grunt to trochę poszmądzić. :? :banghead: Dziewczyny jubilatów jesteście wielkie Staramy się ;) Tomek i Iza czy nasz rajdowy taxowkarz dowiozl was calych.Co naszym skromnym zdaniem byl na jakis prochach lub wypil za mocna herbate Dojechaliśmy, chociaż było to wielce wątpliwe po jego wyczynach na szczecińskich drogach... Jezeli byl to ten sam gosc co wiozl Adriana i Jole to jestem pewny ze jechaliscie na dodtkowym gazie. Bardzo możliwe... 8O Imprezka za imprezka a My tak daleko od Was- teskni mi sie za Wami... My też za Wami tęsknimy!!! Kiedy przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 witam! Jakie plany na dzisiaj? Jakies polatanki? Pogoda nadal sprzyja... Moze nakręcimy kilka kilometrów? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Pozdrowienia i caluski dla wszystkich solenizantow- Bandziora, Generala, Majora i Adriana no dziekuje ,miło mi a buziaki odbiore osobiscie :-D pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Pozdrowienia i caluski dla wszystkich Klamka my też buziaczki-dawajcie do Nas.Zana SERNIK PYCHA Poproszę o przepis Tylko który? Ten ciemny?POTWIERDZAM A ja za to nie potwierdzam, abyście się z nami pożegnali. Teraz wy po angielsku wyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 No dobra zero odzewu na polatankową zaczepke wiec polatałem w gronie koniolataczy z prawego brzegu Odry. Troszke sie pokręcilismy sprawdzając przyczepnośc oponek do zimnego bądź co bądź asfaltu. Nie było źle bo oponki znowu pozamykane :( ba a nawet lekko się zmechaciły :P Mimo wszystko to juz nie to co latem :P PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Hej wszystkim !!! Dziękujemy za zdjęcia - pies też ma parę ładnych fotek. Tereny są przepiękne. Rozumiem, że wekendy spędzacie na zwiedzaniu. Fajnie bo my raczej na popijaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 CZY JUTRZEJSZE SPOTKANIE I WYJAZD DO GOLENIOWA O 14:30 PRZY URZĘDZIE JEST AKTUALNE?KTO SIĘ w ogóle PISZE NA MEET? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Cholera no :P :P taka ładna pogodynka, nowy koń w garażu, a mnie oczy dalej bolą wrrrrrr jak tu latać jak się nic nie widzi wrrrrrrr. Może mi do jutra troszkę przejdzie Pozdro. ps. nos już działa hehehe:):(:):P:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi