generał Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 jak chcesz dam ci kata ja tez chce,dasz mi,ale dasz mi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam! Normalnie powiedzcie mi co sie wczoraj działo w ex 2/3 ? Normalnie czasami żałuję że jestem z prawego brzegu odry a nie z jej lewej strony. Przez to jakoś czasami tak nie po drodze na spotkania w pubach :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Vidlak Ty miekki pisiorze wolales mecz od srodowego spotkania w pubie. Jutro do Ciebie wpadne to sobie pogadamy :twisted:Wpadaj nareszcie się rozerwe musze wyładować napiecie po wczorajszym meczu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam wszystkich zakochanych w SUZUKACH i reszcie motocykli! Pragne oglosic ze w najblizsza sobote ok15 witamy "BRAMA"przyszlych nowozencow.Slub bierze dobry kolega Michala26(SLEPEGO),nie chodzi o parade lecz przywitanie rykiem silnikow .Wyjatkowo robimy bramke przed msza poniewaz pozniej lecimy pod kosciol nowozencow Gitty.Slub bedzie w kosciele na Czarnogorskiej(DABIE OSIEDLE) Na sobote zapowiadaja 12-14 stop.cels. oraz przelotny deszczyk,zakladamy cieple gacie I JAZDA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Pragne oglosic ze w najblizsza sobote ok15 witamy "BRAMA"przyszlych nowozencow.Slub bierze dobry kolega Michala26(SLEPEGO),nie chodzi o parade lecz przywitanie rykiem silnikowBardzo dziękuję Maćku za tego posta, myślę że Halo Szczecin nie zawiedzie mojego męża :!: :!: :!: Chłopaki- DiZel, Mikoch, Hiszpan, Major, Niedżwież, Vidlak, Dejay, Kudłaty, Bandzior, Kopernik, Moby, Si3wca, Kolarz, Dziejas, Generał i inni- oraz babeczki Gitta, Sylwia i wszystkie plecaczki LICZYMY NA WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Bardzo dziękuję Maćku za tego posta, myślę że Halo Szczecin nie zawiedzie mojego męża w sob. gaźniory fturzu czyszczę więc nie obiecuję :/ nie mam coś w tym roku szczęścia do ślubów :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 nie mam coś w tym roku szczęścia do ślubów Neutralojjj Bandziorrr :) jak to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 ojjj Bandziorrr :) jak to ???errata: do motoślubów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 ja tez chce,dasz mi,ale dasz mi Generałłłłł :twisted: ja byłam pierwsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Bardzo dziękuję Maćku za tego posta, myślę że Halo Szczecin nie zawiedzie mojego męża Chłopaki- DiZel, Mikoch, Hiszpan, Major, Niedżwież, Vidlak, Dejay, Kudłaty, Bandzior, Kopernik, Moby, Si3wca, Kolarz, Dziejas, Generał i inni- oraz babeczki Gitta, Sylwia i wszystkie plecaczki LICZYMY NA WAS No ja będę,ale oczywiście potem skład jedzie na Lwowska.Dostałam dzisiaj od Pani Mlodej balony kolorowe.Pod kosciolem mamy byc kolo 17.30.Damy radę?.Fajno bo bedzie ładna pogoda.Aha na pardzie spod kosciola na ul.Lwowskiej jadę jako nawigator z około 5 motocyklami.Nastepnie jedzie samochod z Mlodymi a potem reszta motocykli.Licze ze dwa śluby zaliczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 MAM PLANA PO ZAKONCZENIU PARAD I OBSTAW SLUBNYCH,MOZEMY RAZEM POCZYTAC :split: , A NASTEPNIE WYSKOCZYC NA BALETY I POKRECIC PIETA! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 generałłłłł ja byłam pierwsza mysle ze napewno ale nie dla mnie :-) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 mysle ze napewno ale nie dla mnie pozdrawiam oj...oj....Generał bo klapsa dostaniesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 oj...oj....Generał bo klapsa dostaniesz teraz to sie klaps nazywa? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 teraz to sie klaps nazywa? no to super pare słow i odrazu klaps niezle co za czasy nie trzeba sie nawet starac mowisz i masz :-D JA ŁOBUZ DZIEKUJE ZA PROPOZYCJE pozdrawiam wszelkie dziewczynki i pa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi