NEVRE Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 idziemy na kolejne wesele;)No Wy to też, tu impreza a oni na wesele :-) . Niedzwiedziu avatarek :lapagora: super Piwa nie odpuszcze :!: .Misia niech tez goni z Tobą :!: praca nie zając.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Witam wszystkich Dawno mnie tu nie było i widze że się szykuje impreza w niechorzu. calkiem fajnie czy wy tam macie jakies spanie załatwione?? nie wiem jak z pracą mi wyjdzie ale moze ze swoja panią bym was odwieził??a jeszcze raz dzieki wielkie za koszulke jest super i duża :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 SŁUCHAJCIE KOCHANI SŁUCHAJCIEJa znowu z ogłoszeniemNa prośbe wielu z Was robimy 2 edycję koszulek forumowychKto chętny - to proszę o zgłoszenia z podaniem rozmiaru i Loginu Potwierdzam już tym razem osobiście. Poproszę jedną o numerze L lub XL napis MIKOCH. Do Niechorza nie pojadę z powodu pieprzonej integracji u mnie w robocie. W tym terminie będę nad Wisolą koło Drawska. Ale mogę was zapewnić że stokrotnie bardziej wolałbym być razem z wami. Mam dosyć tych gęb na co dzień w robocie a w wekend wolę wasze paszcze :-) :-) ale nic nie wykombinuję obecność obowiązkowa :D :P P.S Niedźwiedź wiem jak chrapiesz. Tego nie można nazwać chrapaniem, tak nie chrapie człowiek tylko.......... Niedźwiedź :-) :-) :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Podaje dodatkowe informacje odnosnie zakonczenia sezonu w Niechorzu.Zamieszkamy nie w domkach kempingowych a w prawdziwych pokojach 1,2,3 i 4 osobowych po 20zl od glowy za dobe.Wyzywienie ,jak kto woli albo swoje z soba albo jest mozliwosc zaprowiantowanie w osrodkowej stowlowce za niewielkie pieniadze,wybor nalezy do Was.Osrodek zamykany i dozorowany w nocy,o konie mozna byc spokojnym.Mile widziana kielbasa na ognisko jak rwniez cos do niej 0;5,0,75 lub dla glow mocnieszych 1L okowity na glowe.Jak co roku muzyka jest odtwarzana z kompaktu i jest git.W osrodku tym juz od kilku lat organizujemy spotkania motocyklowe zawsze jes O.K.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 wierdzam już tym razem osobiście. Poproszę jedną o numerze L lub XL napis MIKOCH. Do Niechorza nie pojadę z powodu pieprzonej integracji u mnie w robocie. W tym terminie będę nad Wisolą koło Drawska. Ale mogę was zapewnić że stokrotnie bardziej wolałbym być razem z wami. Mam dosyć tych gęb na co dzień w robocie a w wekend wolę wasze paszcze ale nic nie wykombinuję obecność obowiązkowa Podpowiem ci jak mozesz wymigac sie z wyjazdu integracyjnego.Powiedz ze ci babcia lub dziadek umarł albo odwrotnie że i jedziesz na ślub i akurat przypadła ci funkcja świadka. No i jeszcze możesz powiedziec że się rozchorowałes;)Masz rozwolionko i takie tam :twisted: Spróbój może sie uda.Jesli o mnie chodzi to faktycznie idziemy na ślub-to nie jest wymigiwanie się:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Podpowiem ci jak mozesz wymigac sie z wyjazdu integracyjnego. :-) :-) Ja się właśnie wymigałam' date=' firma zaprosiła tylko osoby lojalne, a ja podobno do takich nie należe, więc weekend integracyjny mam wolny...Niestety nie jest to nastepny weekend,więc wyjazd do Niechorza i tak odpada :-x faktycznie idziemy na ślubA wy chcecie pobić nasz wynik - cztery śluby w 3 miesiące??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 gonimy do Niechorza na spotkanie z ORZEŁKIEM i z Wami.Bardzo sie cieszymy ze bedziecie z nami, już ześmy się stęsknili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 A wy chcecie pobić nasz wynik - cztery śluby w 3 miesiące??? Na szczęście ten ślub to taki inny bo zdrowie juz się nam kończy.I mam nadzieje ze wiecej slubow w tym roku juz nie bedzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Niedźwiedź wiem jak chrapiesz.Eeee tam' date=' czepiasz się, Miśka jakoś od tylu lat chodzi wyspana. :P :P ;) [ [i']Dopisane: 24-09-2005, 09:16[/i] ]Niedzwiedziu avatarek super Piwa nie odpuszcze .Misia niech tez goni z Tobą praca nie zając....Sorki, ale kolejne nietrafienie w imprezę mam prawie pewne. Jej praca nie zając, ale tym razem ja nawalam. :D Może odwiedzimy Was dziś albo jutro, to pogadamy. Planujemy z Miśką trochę latania po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 NEVRE napisał:Niedzwiedziu avatarek super Piwa nie odpuszcze .Misia niech tez goni z Tobą praca nie zając.... No to ja mogę kogoś zastąpić w pracy :?: :D Jakby ktoś z was lub koło siebie dysponował miejscem pracy dla mnie to prosze o informacje(wykształcenie wyższe po PS).Wiem ze to nie w tym temacie ale tak jakoś mnie naszło gdy poczytałam że każdy chciałby jechac ale pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 No to ja mogę kogoś zastąpić w pracy Chętnie oddam Ci ją z całym dobrodziejstwem inwentarza. :twisted: :twisted: :twisted: Ja na szczęście kończę ją już za 49 dni :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 i znow tu byłem. ja tez jade chyba z moja rodzinka do niechorza jeszcze nie wiem czy bedziemy nocowac ale zapowiada sie ze jedie LUBLIN I moj INTRUDEREK dopracuje to po powrocie .juz to szybko i ju nie daleko :D podrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 cześć Wszystkim !!!!! Właśnie pisze do Was kobitka z wielkim niefartem :? ...dlaczego...Wczoraj jechalam sobie(spokojnie-starałam się nie przekraczać 100-ki) około 16-tej moturkiem(istny żółw) ul.wojska polskiegi i co...i minęłam pana policjata z foto-radarem i co...i sobie pomyslałam:ha..możesz mnie pocałować...a tu co się okazało...około 200m dalej na drogę wyskoczyło 3 policjatów i trzymając się za ręce zagrodziło mi drogę i co...jechałam 37km/h za szybko,ale to nie koniec dziś jechałam rano do stargardu i co...i znów mnie jakiś smutny policjant wypatrzył...no i tu się zdenerwowałam jak pisałam to historyjkę.... ;) powiedzialam mu co mnie spotkało wczoraj -usmiał się ale mi darował.Pytacie czy planuje w najblizszych dniach podrózowac ...nieeeeeeeeeeee Pozdrawiam i ostrzegam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 cześć Wszystkim !!!!! ..około 200m dalej na drogę wyskoczyło 3 policjatów i trzymając się za ręce zagrodziło mi drogę i co...jechałam 37km/h za szybko Lepiej od razu sie przyznaj ile Ci wlepili: przekroczenie + nie zatrzymanie sie na wezwanie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Witam! No to sylwia nawywijałaś ;) normalnie pirat z Ciebie "pełną gębą" :twisted: Za takie przekroczenie to pewnie zdrowo sobie policzyli co? Ja ostatnio chyba miałem szczęście do policji. Zawsze kiedy ich widziałem jakoś nie chcieli niczego odemnie. Mam nadzieję że taka dobra passa bedzie trwała nadal. Niedźwiedź jak rozumieć twoją wypowiedż o końcu pracy za 49dni? Zostaniesz emerytem czy jak? :D Normalnie chyba za dobrze byś miał. :twisted: Gdzie to tak dobrze jest ja tez tak chcę! :P No dobra w końcu jest weekend nie czas na gadki o pracy.Pora na odpoczywanie :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi