DiZel Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A na jakiej ulicy pracujesz?Podaj adres, puscimy w eter prosbe, zeby ci pohalasowac pod oknami. Zawodolona? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 pracuję w centrum i przed oczami mam jedną z głownych ulic i jakoś nikt, ani nic nie lata... spokój na ulicy taki... w drodze do pracy nawet dwóch motogliniarzy mijalem :P UWAGA KATAMARANY, notorycznie kasują za niezapięte pasy :P może na przekór ciszy zróbmy wieczorem jakieś motospotkanko na wałach? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A na jakiej ulicy pracujesz?Podaj adres, puscimy w eter prosbe, zeby ci pohalasowac pod oknami. Zawodolona? :PAle jej pojechałeś :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 puscimy w eter prosbe, zeby ci pohalasowac pod oknami. Zawodolona? Bardzo.. oj, bardzo... proszę o paradę pod oknami :P tak coś, żeby fajnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Bardzo.. oj, bardzo... proszę o paradę pod oknami tak coś, żeby fajnie było!Jak to u mnie w pracy sie mowi"na życzenie klijentów palimy zwłoki" takze Izka coś się dla Ciebie wykombinuje żeby ci się w pracy nie udziło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A juz myslalam ze mnie nie kochacie???? Kochamy CIĘ :P [ Dopisane: 14 ]Aha za odpowiedz dziękuję takim osobom jak:Carioka,Michał26,Vizka,Major,Monia,Dizel!!!(wiadome że i tak będziecie) I co pomyliłeś się, mnie nie było bo się "rozchorowało dziecko" :rolleyes2: Męża wysłałm jako przedstawiciela rodziny. Ale ze mną już dobrze i w tą środę napewno się zamelduję, podbiję kartę obecności ;) [ Dopisane: 14 ]Gitta napisał:A Michał będzie miał robote:D Napisałaś to tak jak by Michał był płatnym zabójcą. Albo conajmniej grabarzem To ci się udało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 kurde już wnoszę o usprawiedliwienie mojej jutrzejszej nieobecności. Niesety poraz drugi w ostatnich dniach jadę do Poznania i znowu niestety nie na tor ;) co gorsza nawet nie koniem a pociągiem :P smutne ale prawdziwe... PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja też się nie wyrobię. Jadę do warszawki na szkolonko. Znowu trucie, ehhh. :P ;) ;) [ Dopisane: Wtorek Wrzesień 20, 2005 6:31 pm ]To ci się udało SmileZawsze się udaje, jak się nie chce aby się udało. Zamieszałem?? Eeee nie. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ombre normalnie a o której lecisz jutro do Wawy? Ja startuję z Dąbia o 7:33 i bedę okupował Poznań przez 2 dni jak sie uda to na piątek bedę w domku. Takie przynajmniej sa narazie plany... Ale w planach do końca tygodnia miałem być w biurze więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 w tą środę napewno się zamelduję, podbiję kartę obecności No, Monia to wypijemy piweczko, bo dawno nie było okazji ;) Też powinniśmy się pojawić, choć T. troche smarkaty... :| [ Dopisane: 20-09-2005, 20:20 ] Izka coś się dla Ciebie wykombinuje żeby ci się w pracy nie nudziłoNo i co gdzie te kombinacje, raptem jeden motór przyjechał i to Majora :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Dla tych co czytają tylko HALO SZCZECIN Słuchajcie MOTOLUDZIKI Zakończenie sezonu w NIechorzu - organizatorem jest nam wszystkim znany ORZEŁEK i to on zaprasza całą brać motocyklową ze Szczecina, Gryfic, Gryfina. Świnoujścia, Goleniowa i z wielu innych równie fajowych miejscowości od 30 wrzesnia do 2 pażdziernika 2005 do Ośrodka wczasowego "Świdnica" A co proponuje?Ma byc parada, jak zwykleBalanga na świelicy (jak pogoda nie dopisze) lub pod gołym niebemDomki dla zmarzlaków po 20 zika za dobę na osobę. Jak ktos chce więcej info to prosto do Orzełka kom: 601550722 i domowy 3261334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 No, Monia to wypijemy piweczko, bo dawno nie było okazji Też powinniśmy się pojawić, choć T. troche smarkaty... Tak on smarkaty jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Zakończenie sezonu w NIechorzu - organizatorem jest nam wszystkim znany ORZEŁEK i to on zaprasza całą brać motocyklową ze Szczecina, Gryfic, Gryfina. Świnoujścia, Goleniowa i z wielu innych równie fajowych miejscowości od 30 wrzesnia do 2 pażdziernika 2005 do Ośrodka wczasowego "Świdnica" KUFA!!!! W tym terminie mam imprezkę integracyjną z roboty i OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA lewa jego. :P ;) ;) :) Będziemy na ośrodku w Wisoli. A może by tak pojechać tam koniem i urwać się przynajmniej w niedzielę z samego rana? Może przynajmniej wrócę sobie z wami?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Gitta, zadanie masz, poważne :P Vizka przekaże Ci szczegóły.Pozdrowionka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Jutrzejszy wieczór już zaplanowany więc chętnie podbije pieczątkę i napije się z wami browarka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi