Gitta Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A to się namieszało... chłopaki takie podobne, mogło się Mikochowi pomylić Gitta, miej litośc i zapoznaj ich dzisiaj co by nie bylo więcej pomyłek No dobra:)Winy odpuszczone :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Witam! Po wczorajszym spotkaniu wiem jedno: fajne z Was ludziki :D i wreszcie znalazłem ten jeden powód dla którego warto pozostać w Szczecinie :D A juz myślałem że w tym mieście nie ma nic fajnego :D A jednak! :) Niedźwiedź co jest dlaczego sie nie pojawiłeś? Normalnie od razu zauważyłem Twoją nieobecność! :)Masz na to L4? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 asz na to L4? PZDR! Normalnie rozwaliłeś mi na dzień dzisiejszy instalacje :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 No i...dotarłam...zobaczyłam...i oniemiałam....pod takim wrażeniem byłam 8O jak ujżałam tyle fajnych ludzi, których pasją są motocykle :D Fajne było uczucie jak człowiek przysłuchał się rozmową poszczególnych fikcyjnie stworzonych(mam nadzieję)grupek(myślę że stworzyły się tylko dlatego że...tak były akurat ławki ułożone itp...) - to były motocykle :D (jak jakieś zboczenie :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Kolejne spotkanie uwazam za udane. Szkoda, ze wszyscy tak szybko uciekli :D Ale ja sobie troszku posiedzialem przy piwku z chlopakami i bylo naprawde przyjemnie :D Wiec stwierdzam, ze Prezes czyli ja :D przyjmuje lokal na srodowe spotkania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Niedźwiedź co jest dlaczego sie nie pojawiłeś? Normalnie od razu zauważyłem Twoją nieobecność! Masz na to L4? Sorki :D :D :D , ale z tyrki wypadłem dopiero dobrze po północy. A miałem nadzieję, że w końcu dotre na to środowe spotkanie. Na razie nie mam czasu nawet popatrzeć na Max'a, ale mam nadzieje wielką, że w sobotę o 11.00 zobaczymy się w Benicach. :) :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ale mam nadzieje wielką' date=' że w sobotę o 11.00 zobaczymy się w Benicach. [/quote']No właśnie. Kto tam jedzie? I o której wyjazd? Może polecieć by w większej grupie? :?: :?: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Cześć Mikoch i pozdrowienia dla żony, bo nawet nie było okazji wczoraj ani pogadać ani się przywitać. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Cześć Mikoch i pozdrowienia dla żony' date=' bo nawet nie było okazji wczoraj ani pogadać ani się przywitać[/quote']okazja może i była ale ja taki niesmiały jestem i bałem siętam wchodzić :D A tak na serio to spotkałem wczoraj bardzo dawno niewidzianego kumpla, i nie moglismy sie nagadać. Niejaki Arecki bardzo barwna postać szczecińskiego motocyklizmu. Oj się kiedyś bawilismy!!!!!! Chlip, chlip, te wspomnienia. 8) 8) 8) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Hej Wszystkim :-) wczorajsze spotkanko uważam również za udane ; troche sporo Nas tak wiec jest tłoczno ,a jakże przyjemnie :D tak więc do środy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 No dobra pogoda zajżała do kalendaża... Niestety... Na weekend z Wami sie nie spotkam bo czeka mnie wyjazd do Poznania tak więc życzę miłego wyjazdu (o ile pogoda pozwoli bo zapowiadaja nieciekawie :D )PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Cześć Wszystkim!!!!Hej Wszystkim Cześć Ann, no już myślałam że się nie odezwiesz.... :? ale pierwsze koty za płoty :D Co..... mam nadzieję że za tydzień w środę znów się spotkamy w pubiku, ale mam nadzieję że już nie będziemy na kiepskim dopalaczu jakim jest Coca Cola :DFajne zdjęcie - dotleniasz się ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Cześć Wszystkim!!!!Hej Wszystkim Cześć Ann' date=' no już myślałam że się nie odezwiesz.... :? ale pierwsze koty za płoty :D Co..... mam nadzieję że za tydzień w środę znów się spotkamy w pubiku, ale mam nadzieję że już nie będziemy na kiepskim dopalaczu jakim jest Coca Cola :DFajne zdjęcie - dotleniasz się ?????[/quote'] Twoje zdjęcie też jest adekwatne do twojej osoby :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Cześć Gittatwoje zdjęcie też jest adekwatne do twojej osoby tak tak zdjęcie Ann jest niezłe 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Hej Wszystkim :-) wczorajsze spotkanko uważam również za udane ; troche sporo Nas tak wiec jest tłoczno ' date='a jakże przyjemnie :D tak więc do środy :-)[/quote'] Bandziorowa to Ty..?? 8O bo ten kubraczek mi do Ciebie pasuje ....Kim bys nie była to witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi