Vizka Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Własnie wróciłam po czterech dniach bez kompa i przywitały mnie cztery strony forumowych pogawędek, oj cienko, cienko, mam nadzieję, że czas z dala od kompów spędzliliście na zlotach, imprezach, przejażdzkach ?!?!? :) Ja miałam bardzo udany i wesoły weekend, była przejażdzka (międzyzdroje), była impreza (zarządzilismy!!!), przyznacie że było zajefajnie??? :D A jak tam zdjątka ze spotkania w Rock City ? Można je jakos zdobyc albo gdzies obejrzec ?? Kilka fotek jest na www.szczecin.riders.pl, patrz "imprezy", reszta u ludzi porozrzucana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja miałam bardzo udany i wesoły weekend' date=' była przejażdzka (międzyzdroje), była impreza (zarządzilismy!!!), przyznacie że było zajefajnie??? :) [/quote'] No przyznamy- chociaż niektórzy mało pamiętają :D a niektórzy bardzo sie postarzeli następnego dnia... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 witam po powrocie z Mielenka! nareszcie się dopchałem do kompa :) było super ale o tym juz wiecie... Generał kurde jednak sporty i chopery nie powinny ze sobą jeździć... Ja osobiście myślałem, że zawachluję sie biegami na śmierć... Sorki ale musiałem odkręcic za Niedźwiedziem.... Jak się później okazało tempo było "ciut" za wolne nie tylko dla mnie... Na przyszłość jednak chyba nie bedę Tobie głowy zawracał... Jednak inaczej sie gania sportem a inaczej dudni na "armaturze". Mimo wszystko jednak wyjazd zaliczam do bardzo udanych! Do zobaczenia! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Cześć byłam tu. POZDROWIENIA dla HALO SZCZECIN :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Żana Jak dostaniesz moja wiadomość na pw to potwierdz mi na forum bo miałam problemy z jej wysłaniem i nie wiem czy w końcu poszła czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja osobiście myślałem, że zawachluję sie biegami na śmierć... Sorki ale musiałem odkręcic za Niedźwiedziem.... Jak się później okazało tempo było "ciut" za wolne nie tylko dla mnie... Siema Wszystkim. Ja też powoli dochodzę do siebie po Mielenku. A Ty Hiszpan nie narzekaj. To, że Generał wysłał mnie na grzyby przy złotychczterdzieści, to nie jest problem. 8O 8O 8O Miło się zbierało. A swoją drogą Generale frendzle Ci poobgryzam następnym razem :twisted: :twisted: :twisted: Wracając do Mielenka, mają czego żałować nieobecni. Konkurencje zlotowe "garbusiarzy" były fajne: ciąganie garbusa po trawie, ciąganie właściciela garbusa po trawie, rzut psem właściciela garbusa do ogniska, wk...nie oficjeli na czas, itp. Żartuję, zabawa była świetna. Kto nie słyszał Generała z Domelem w repertuarze "Dżemu" nie wie, co to życie (jakie jest ciężkie :-D :-D :-D ) [ Dopisane: 12-09-2005, 09:03 ]Hiszpan, jak wycisnąć z Ciebie zdjęcia? :) Możesz mi wysłać na skrzynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Kto nie słyszał Generała z Domelem w repertuarze "Dżemu" nie wie, co to życie (jakie jest ciężkie ) Nie ładnie jest tak drażnic ludzi Niedzwiadku :!: :!: :!: Wiemy ile straciliśmy, no moze troche na nerwach zaoszczedzilismy :-D :-D .Mają już wprawe to pewnie jeszcze kiedys zaśpiewaja jak ich ładnie poprosimy :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Jaki straszny spokój dziś na tym forum... 8O haloooo budzimy się !!!!!! Wiem...wiem...to wszystko przez tą smutną pogodę :? rozpiszczeni przez słońce...a może dochodzicie do siebie po zlocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Nie ładnie jest tak drażnic ludzi Niedzwiadku Wipchaj się' date=' dzwoniłem, prosiłem, to wolałaś ... mężusia. Toż to kazirodztwo :) :D :) Mają już wprawe to pewnie jeszcze kiedys zaśpiewaja jak ich ładnie poprosimy To już nie będzie to samo, byli po prostu nie do podrobienia. Mandaryna się chowa :lol: :lol: :lol: ps. stawiam piwo, jak odgadniecie autora słów: "..a ja mam ku...a na drugie Władek". Tako rzekł i się obalił. W Mielenku oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ps. stawiam piwo' date=' jak odgadniecie autora słów: "..a ja mam ku...a na drugie Władek". Tako rzekł i się obalił. W Mielenku oczywiście.[/quote']Stawiam, ze autorem tych słów jest DOMEL. Czy wygrałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 "..a ja mam ku...a na drugie Władek". Niedźwiedź to musiałeś być TY!!!!!! :) :D :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Cześć byłam tu. Halo! Rzadko' date=' ale zaglądasz... do rychłego zobaczenia!!! "..a ja mam ku...a na drugie Władek". obstawiam Gienerała... to powymieniamy wrażenia ze zlotów. oho, chętnie posłuchamy relacji na zywo :) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ps. stawiam piwo' date=' jak odgadniecie autora słów: "..a ja mam ku...a na drugie Władek". Tako rzekł i się obalił. W Mielenku oczywiście.[/quote'] Stawiam na Domela:) [ Dopisane: Poniedziałek Wrzesień 12, 2005 9:09 pm ]Informuję, że środa:godzina 20:00 spotkanie towarzystko-browarowo-integracyjno-imprezacyjne.Oczywiście pytam grzecznościowo kto będzie?Aha za odpowiedz dziękuję takim osobom jak:Carioka,Michał26,Vizka,Major,Monia,Dizel!!!(wiadome że i tak będziecie) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Oczywiscie, ze bede. :) Trzeba bedzie wypic browarka...yyy raczej cole :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a ja znowu ze 3 browaki chlustne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi