Sylwia Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jezdziłam dzisiaj po 100-tysięcznym mieście na dolnym śląsku i....nie spotkałam ani jednego motocykla 8O ale tu mają smutno :? Na polatankę to tu chyba z rowerzystami bym sie musiala umawiać :-D Nie to co Szczecin...już tęsknie ...ale sie romarzyłam hrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Hellou wszystkim, niektorzy mnie znaja inni nie. Dzis zdecydowalam sie cosik napisac na forume, bo jest okazja :P Wczorajsze spotkanko bylo bardzo przyjemne.Niespodziewalam sie, ze bedzie az tyle zacnych geb :) Jestem rowniez chetna i gotowa do pomocy przy urzadzaniu nowego motolokum :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No dobra, robaczki ponawiam pytanko. Kto gdzie jedzie??Ja jadę do Mielenka jutro około 18.00-19.00 więc na pasie nie będę. Zapalę za to znicz w niedzielę jak będę wracał z Mielenka. Sylwia to w końcu w jakim ty mieście siedzisz??A i tak nieistotne, mówiłem Ci abyś została i leciała do Mielenka. :lol: :lol: http://www.big-boys.com/pictures/picture1555.html To chyba nie wiatr tak go rozdął? 8O 8O Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jutro będę w Zielonej, czy ktoś tam w ogóle będzie ze Szczecina ?????? A może ja tam będę jedyną szczecinianką :cry: [ Dopisane: 14 ]Sylwia to w końcu w jakim ty mieście siedzisz?? jestem w Lubinie 80 km od Zielonej i 70 km od Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jutro będę w Zielonej' date=' czy ktoś tam w ogóle będzie ze Szczecina ?????? A może ja tam będę jedyną szczecinianką :cry: [ [i']Dopisane: 14[/i] ]Sylwia to w końcu w jakim ty mieście siedzisz?? jestem w Lubinie 80 km od Zielonej i 70 km od Wrocławia Po co pojechałas tak daleko?Tam nic nie ma!Masz za zadanie ze mna pojeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolarz Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Czesc.Wiecie podcas pobytu w klubie zgubilem kluczyk z niebieskim czymś tam..Jesli ktos znalazł(?)... nagrody nibudiet ale i kary tez nie:) ale bardzo bym sie ucieszyl.Spotkanie wypadło ..no no no osobiscie nawet nie myslalem ze zjedzie sie tyle ludu.. jednak milo byc mile zaskoczonym /prosze o info gdzie mozna zobaczyc fotki z tej imprezy.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich obecnych.Generał odezwij sie przed wyjazdem w strone Drawska chetnie dolacze o ile remoncik zakoncze do tej 18.Ps.uff ale palce bolą od tego gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Hellou wszystkim' date=' niektorzy mnie znaja inni nie. [/quote'] Witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 witam i ponawiam pytanie o dzisiejszy wieczorny wypad na pas w celu zapalenia zniczy u Szweja i Słabego. Kto leci? Jak narazie znam stanowisko tylko 2 osób... PZDR! PS byłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Czesc.Wiecie podcas pobytu w klubie zgubilem kluczyk z niebieskim czymś tam..Jesli ktos znalazł(?)... nagrody nibudiet ale i kary tez nie:) ale bardzo bym sie ucieszyl.Spotkanie wypadło ..no no no osobiscie nawet nie myslalem ze zjedzie sie tyle ludu.. jednak milo byc mile zaskoczonym /prosze o info gdzie mozna zobaczyc fotki z tej imprezy.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich obecnych.Generał odezwij sie przed wyjazdem w strone Drawska chetnie dolacze o ile remoncik zakoncze do tej 18.Ps.uff ale palce bolą od tego gadania Na poczte poszły zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Czesc. Ciebie również witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 cześć Wszystkim ...:) Masz za zadanie ze mna pojeździć Gitta masz załatwione to jak w banku' date='deszcz nie deszcz,jak wrócę będziemy latać :( :P :) Po co pojechałas tak daleko?Tam nic nie ma!Jak to tam nic ni ma 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 cześć!Jutro będę w Zielonej, czy ktoś tam w ogóle będzie ze Szczecina ?????? A może ja tam będę jedyną szczecinianką nie licz na to :( do zobaczenia na miejscu. [ Dopisane: 09-09-2005, 10:40 ]witam i ponawiam pytanie o dzisiejszy wieczorny wypad na pas w celu zapalenia zniczy u Szweja i Słabego. Kto leci? Jak narazie znam stanowisko tylko 2 osób... Dziś wyjazd na Zieloną=odpadam :) BTW Co roku 1 listopada, niezależnie od pogody jeżdżę z kilkoma znajomymi na cmentarz do Szweji (w tym roku również Bobik), po czym zapalić znicz na pas oraz na herbatkę/bilard do Goleniowa. Jeśli ktoś z forum reflektuje (=nie boi się zimna), możnaby pojechać większą ekipą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Cześć wszystkim. To o której dziś wypad na Mielenko, skąd i którędy? Na razie czytałem, że Generał montuje 18 na Wałach. Jeśli przez "chociwelke", to chetnie dolączę na pasie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 nie licz na to do zobaczenia na miejscu. to extra,już się cieszę :) Dozobaczenia(mam nadzieję że się tam odnajdziemy) :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Cześć wszystkim. To o której dziś wypad na Mielenko, skąd i którędy? Na razie czytałem, że Generał montuje 18 na Wałach. Jeśli przez "chociwelke", to chetnie dolączę na pasie. Ja wylatuje około 19.00 z Adrianem ze stacji CPN NESTE pod Realem. Jak lecicie z Generałem to zaczekajcie na nas na tej stacji macie po drodze. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi