Gitta Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Gitta' date=' ale sobie z nimi pojechałaś... Normalnie zajeżdżamy i sprawdzamy gatochy [/quote'] Oni są w porządku więc znają te numery:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Oni są w porządku więc znają te numery:D :evil: My też, my też... Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Generał' date=' czy info o Mielenku masz pryvatne, czy jest to gdzieś w Internecie? Chodzi mi głównie o możliwość noclegu inną niż namiot. [/quote'] nie wiem nic po za tym co juz napisalem poprzednio ale podaje telefon kolegi rafała ktory jest na biezaco bo tam w okolicy mieszka,on wie wszystko 0602656668 ja wyjezdzam w piatek ok 18 z wałow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 I już po spotkaniu!Wypadło super :evil: Naliczyłam 77 osób, czyli silna grupa pod wezwaniem.Halo Szczecin jest the best :!: Mam nadzieje, ze teraz sprawa sie rozkręci i kazdy motocyklista ze Szczecina będzie wiedział gdzie przyjść w środę i na którą żeby spotkać się z całą bracią.Pomysł szybciutki - Prawda Gitta? - a super wypalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Tez juz jestem w domu :evil: Dzieki bardzo za spotkanko, na nastepny rzut koszulek postaram sie zanabyc :)Bardzo mile spotkanko wsrod bardzo fajnych ludzi :) Tak trzymac ludziska i do zobaczenia w ... nastepna srode? :> Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 No ba, fajnie bylo, tylko szkoda ze tak krotko.....do nastepnego !! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 No ba' date=' fajnie bylo, tylko szkoda ze tak krotko.....do nastepnego !! :twisted:[/quote'] A patrz z toba sie nie witalem :evil: Ale twoje plecy pamietam :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 tylko szkoda ze tak krotkomoze i krotko ale owocnie,teraz juz wiem ze to ja sie pomyliłem ,poprostu jestes na swoim zdjeciu podobna bardzo do kobiałki ktora jezdziła 2 lata temu na r6, moja wina. ale jestem milo zaskoczony bo i ty jestes ok. pozdrawiam WSZYSTKICH UCZESTNIKOW WCZORAJSZEJ BIESIADY NARKA PA DO ZOBACZENIA ZA TYDZIEN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No dobra. A kto w końcu jedzie do Drawska i kiedy?? Meldować się bo sam już zgłupiałem. Jedni do zielonej inni nie jadą a jeszcze inni nie wiedzą. Napiszcie coś . :!: :!: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Spotkanie bylo bardzo przyjemne :) Lokalik jest na poziomie. Bardzo chetnie zagoszcze tam w nastepna srode :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Czytam...czytam...i widzę że impreza się udała, extra :( , szkoda że nie mogłam być tam z Wami :-x , mam nadzieję że w następną środę też będzie tak licznie w tym lokalu :lol: Będę w Zielonej Górze mam nadzieję że spotkam tam jakiś szczeciniaków :P [ Dopisane: 14 ]A tak w ogóle to cześć Wszystkim z rana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 witajcie! spotkanie było OK! fajnie było spotkać się z Wami wszystkimi. Mam nadzieję że w Mielenku (?) bedzie równie fajnie co wczoraj i jak w Złocieńcu. Do zobaczyskaPZDR! PS dzisiaj z rańca miałem "okazję" spotkać sie i pogadac z chłopakami z motocyklowej drogówki. Co ciekawe byli tak pozytywnie nastawieni, że nawet nie musiałem gasić silnika. pogadaliśmy chwilkę, obejżeli papiery posłuchaliśmy jak gada SVka podkręcana nieco powyżej obrotów jałowych i pognałem dalej do pracy :) Normalnie fajna ta nasza Szczecińska drogówka :( hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 I już po spotkaniu! Własnie, właśnie, pomysł był przedni, lokal w centrum, towarzystwo pierwsza klasa!!! Czyli od dzisiaj środy mamy obstawione, każdy wie gdzie i od której... a jak ktos nie wie, to jego strata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Będę topless???? Gitta nie dotrzymałaś słowa :cry: Następnym razem proszę być na boso albo w skarpetkach - za karę :-) [ Dopisane: 14 ]Carioka napisał:Przypominam' date=' że koszulki obowiązkowe A ja nie mam. Wpuścicie?? [/quote'] Jest jeszcze okazja sobie sprawić taką śliczną koszulkę, kontaktuj się z Carioką i Żurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No ba' date=' fajnie bylo' date=' tylko szkoda ze tak krotko.....do nastepnego !! :twisted:[/quote''] A patrz z toba sie nie witalem :) Ale twoje plecy pamietam :()) No ja Was tez pamiętam, chociaz Was teraz trudno nie zauważyc ;-) Nastepnym razem sie przywitamy...:P [ Dopisane: 08-09-2005, 10:06 ]tylko szkoda ze tak krotkomoze i krotko ale owocnie' date='teraz juz wiem ze to ja sie pomyliłem ,poprostu jestes na swoim zdjeciu podobna bardzo do kobiałki ktora jezdziła 2 lata temu na r6, moja wina. ale jestem milo zaskoczony bo i ty jestes ok. pozdrawiam WSZYSTKICH UCZESTNIKOW WCZORAJSZEJ BIESIADY NARKA PA DO ZOBACZENIA ZA TYDZIEN :)[/quote'] HeHe....Generał jak mogłes się pomylić !! Ja jestem jedyna w swoim rodzaju hihi....ale tak powaznie to 2 lata temu jeszcze nie jezdzilam na zloty....Wy to tez jesteście wporządku !! ;) PzDr aLL..... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi