Niedźwiedź Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 czekam na wasze info kto jedzie ?na gg lub poczteGenerał, czy info o Mielenku masz pryvatne, czy jest to gdzieś w Internecie? Chodzi mi głównie o możliwość noclegu inną niż namiot. MAREK, DZIĘKI ZA ZDJĘCIA :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 A czy ktoś jedzie na zlot do Zielonej Góry ????? Bo może się zgadamy i razem szmychniemy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Heya! A czy ktoś jedzie na zlot do Zielonej Góry ????? Bo może się zgadamy i razem szmychniemy Melduję gotowość do startu ok 17 dnia jutrzejszego.Planowana przelotowa-120-140. Major z Vizką chyba także chcieli jechać. (que?) Jakby nie było nakręciliśmy około 150km!!!Krajnik spacyfikowany przez Halo szczecin w wersji 4 osobowej!!!! czemu nic o tym nie wiedziałem?!? ależ dawno tam nie byłem, aż mnie się łezka w oQ zakręciła :evil::):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 czemu nic o tym nie wiedziałem?!? ależ dawno tam nie byłem' date=' aż mnie się łezka w oQ zakręciła [/quote']] Zacznij czytać forum albo moje oopisy na gg:DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Melduję gotowość do startu ok 17 dnia jutrzejszego.Planowana przelotowa-120-140. Major z Vizką chyba także chcieli jechać. (que?) Już jutro tam jedziecie ??????????? w czwartek ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Zacznij czytać forum albo moje oopisy na gg:DDDD fakt, nie mam 24h wglądu w internet, to niestety nie wiem o takich jak wczorajsze krajnikowinkielkach :evil: aporpos,jedzie ktoś popołudniu do czarnogłów? Kajtek urządza urodzinowe nurkowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 aporpos' date='jedzie ktoś popołudniu do czarnogłów? Kajtek urządza urodzinowe nurkowanie...[/quote'] Niestety większośc pracuje jutr dlatego wybiera te wersja stacjonarną,czyli MOTO-BROWARO-SPOTKANIO-POGADUCHY w Rock City o 20.Lokal i komnata motocyklowa na zime:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Bandzior napisał:Melduję gotowość do startu ok 17 dnia jutrzejszego.Planowana przelotowa-120-140. Major z Vizką chyba także chcieli jechać. (que?) Już jutro tam jedziecie ??????????? w czwartek ????? Oczywiście w piątek. Nie mogę się doczekać (...śniadania też) więc zjadłem jeden dzień :mrgreen: [ Dopisane: 07-09-2005' date=' 11:44[/i'] ]Niestety większośc pracuje jutr dlatego wybiera te wersja stacjonarną' date='czyli MOTO-BROWARO-SPOTKANIO-POGADUCHY w Rock City o 20.Lokal i komnata motocyklowa na zime:)[/quote'] Również jutro arbait; na urodzinach pijaństwa nie będzie,zaś ognisko,wursty i jeziorko :evil: Wracając, jeśli pora pozwoli, zajadę do Rock-lokalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Oczywiście w piątek. Nie mogę się doczekać (...śniadania też) więc zjadłem jeden dzień Czasami można się zakręcić na tym forum, już myślałam że to mi gdzieś jeden dzień uciekł :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Major z Vizką chyba także chcieli jechać. (que?) My niestety odpadamy :cry: Nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Dobra dobra....... Lepiej opowiadaj jak tam noc poślubna Raczej poranek poślubny :-D OK, nie narzekam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Halo Szczecin, słuchajta Nasi przyjaciele z Cruiser-ów udostępnili nam serwer na ich stronie www.wchodzimy poprzez plecy Generała do naszej Galeri Zdjęć.Mamy mozliwość umieszczania tam naszych grupowych zdjęć z różnych wypadów i imprez.Miłego oglądania.podaje linkahttp://www.cruiser.szczecin.pl/modules/news/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 aporpos' date='jedzie ktoś popołudniu do czarnogłów? Kajtek urządza urodzinowe nurkowanie...[/quote'] Niestety większośc pracuje jutr dlatego wybiera te wersja stacjonarną' date='czyli MOTO-BROWARO-SPOTKANIO-POGADUCHY w Rock City o 20.Lokal i komnata motocyklowa na zime:)[/quote'] Pogubiłam się....spotkanie przy piffku w dawnych ''2/3'' dzisiaj czy jutro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 cały czas mowa była że spotkanko ma sie odbyć w środę czyli dzisiaj... coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Widzisz Kudłaty... tu się sporo pozmieniało' date=' więc jeśli chcesz jeszcze czasem dogonić jakąś kobietkę na moto to musisz ostro poćwiczyć Pogadaj z Majorem to Ci naświetli sytuację Ja się też czasem muszę przyłożyć żeby zdążyć.... [/quote'] widze ze ja teraz nie na biezaco z wydarzeniami....pszyjedziemy, pojezdzimy, zobaczymy... bedzie dopsze ;] angielska stolica imprez i gejow pozdrawia Sledziowo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi