generał Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 od piatku juz impra szczegoly mam poznac jutro dowiedzialem sie ze impreza to [MIELENKU K.DRAWSKA]jest polaczona z dozynkami, impreza od piatku ,ma byc tam zlot garbusow no i my motocyklisci ,jest tam pole pod namioty ,bedzie ochrona itp co do socjalu to maja byc dla nas gratisowe talony na zarcie wejscie za darmo :lol: ,czekam jeszcze na dokladne wiadomosci i dam znac :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Major co to za miejscowość na Twoim profilu?"Whitestok"Czy to nie ta wiocha między Kozią Wólką a Wąchockiem? Godzina 20 juz została komisyjnie ustalona ale jesli ktos chce wczesniej to przeciez moze przyjsc i poGGadać z tym co wcześniej przybyli. Gitta miejmy nadzieję, że ten pub jest gumowy. Wiara wali.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Gitta miejmy nadzieję, że ten pub jest gumowy. Wiara wali.................. Już mam ciarki na samą myśl że bedzie zabawa.Co do dzisiajszego latania to fajnie ale dopiero przyszlam do domu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Major co to za miejscowość na Twoim profilu? "Whitestok" To taki ośrodek wczasowy na kuńcu świata :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 WITAM CHCIAŁAM WSZYSTKIM BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA PARADĘ NA NASZYM WESELU W OSTATNIĄ SOBOTĘ - WIELKIE DZIĘKI DLA TYCH KTÓRZY BYLI I DLA TYCH KTÓRYCH NIE BYŁO, ALE BARDZO CHCIELI BYĆ. DZIEKĘĘĘĘĘKIIIIIII, BYŁO SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Dobra dobra.......Lepiej opowiadaj jak tam noc poślubna :twisted: :twisted: Ja dopiero wczoraj z Warszawki się przytoczyłem ciapongiem. Straszna kiszka taka jazda. Na polatankę bardzo chetnie bym się pisał ale dopiero o 20.00 kończę pracę więc zanim się pozbieram to będzie 21.00. Podobnie będzie jutro więc trzymajcie dla mnie miejsce bo będę po 21.00 Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 No Gitta ale mnie skęciłaś z tym kupnem motocykla, gratuluję :) szkoda że nie mogłam z Wami dziś pośmigać bardzo żałuję :evil: w ogóle szkoda że na imprezce jutro też nie będę :) w ogóle to wpadłam w depresję :) szkoda mówić. Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać Cześć Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 zapomniałam się przywitać Cześć Wszystkim czesc,a do tego MIELENKA JEDZIESZ?ja jade w ciemno ,nie moge niczego po za tym co juz wiem wiecej sie dowiedziec ,impreza jest od piatku do niedzieli,biore namiot,spiwor pare zlotych na szamke i naprzod, jak ktos jeszcze chciałby jechac ze mna to mysle ze w piatek o 18 wyjazd z wałow PODZRAWIAM PA :crossy:czekam na wasze info kto jedzie ?na gg lub poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Cześć wszystkim :) ledwo się zwaliłam z łóżka... :? ale to tylko dlatego że jakiś diabelski pomysł wpadła mi do głowy i uwóiłam się na kładzenie kafli o ósmej rano z jakże przystojnym kafelkażem :) Wariatka.... [ Dopisane: 14 ]czesc' date='a do tego MIELENKA JEDZIESZ?[/quote']Nie jadę do Mielenka :evil: jadę do Zielonej góry, muszę !!! brat ma 18-tkę i obiecałam go zabrać na zlot a mieszka 80 km od zielonaj ale od strony wrocławia i jezdzi Ymamachą DT 80 i do Mielenka się nie doczłapie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Nie no' date=' to jawna dyskryminacja facetow A moze faceci tez by chcieli polatac [/quote'] To zwyczajny objaw selekcji naturalnej... my latamy... kobialki sie turlaja ;] No, za to TURLANIE to na bank się obrażą. Śmigały wczoraj aż miło! :evil: Dziękuję za wspólną przejażdżkę! Dzień dobry wszystkim! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 witam! znowu tu zajżałem i poczytałemPZDR!PS ale ładnie za oknem :evil: a ja w pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 my latamy... kobialki sie turlaja ????? turlają !!!!!!! no to się uśmiałam :-)teks przedni :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 my latamy... kobialki sie turlaja ????? turlają !!!!!!! no to się uśmiałam :-)teks przedni :twisted: No właśnie o tym mówiłem :evil:Widzisz Kudłaty... tu się sporo pozmieniało, więc jeśli chcesz jeszcze czasem dogonić jakąś kobietkę na moto to musisz ostro poćwiczyć :) Pogadaj z Majorem to Ci naświetli sytuację :) Ja się też czasem muszę przyłożyć żeby zdążyć.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 zurek1976 już cię lubię :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 No' date=' za to TURLANIE to na bank się obrażą. Śmigały wczoraj aż miło! Dziękuję za wspólną przejażdżkę! Dzień dobry wszystkim! [/quote'] Jakby nie było nakręciliśmy około 150km!!!Krajnik spacyfikowany przez Halo szczecin w wersji 4 osobowej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi