Gitta Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Cześć Wszystkim :P I znów pogoda jak drut .....mmmm to lubie :lol: Gitta w tej sukience wyglądałaś odlotowo. Pozdrawiam Normalnie odlot to ja miałam na całej imprezie:D,Ale bardzo dziękuję.Sylwia jak bedziesz miała czas to daj znać umówimy sie na latanie(pod warunkiem że dostane kase na konto od byłego szefa).Możemy od rana jeśli nie pracujesz w godzinach rannych-popołudniowych.Podłaczy się zapewne jeszcze ktoś z kobiałek:) Carioka?Klameczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 ok. napewno dam znać!!!!!! A czy już coś wiadomo z Drawskiem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 OOOO 8O widze, że tu ruch na forum olbrzymi i że parada wywarla wielkie emocje nie tylko w czasie jazdy ale równiez tytajczesc.witamy Kolarza Hi i track99 Taka mozliwosc integracji a jaaaaa daleeekkkkkoo.... oraz na Halo Sczecin witamy 666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Jaka tu cisza dzisiaj... 8O pewnie wszyscy śmigacie sobie na swoich kuniach... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Pogoda dzisiaj byla zajebista,Binowo,jeziorko woda cieplutka oby sie taka pogoda utzymala jak najdluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ale policji dziś kręciło się po mieście 8O aż nieprzyjemnie się jezdziło :ehz: widzialam jak zlapali kilku smarków na skuterach, to się dzieciaki napewno przestraszyły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 ostatnio dość sporo policji sie kręci i coraz częściej ich widuję... jak narazie bez konsekwencji finansowych ale chyba im sie budżet poprawił :P pZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 A czy już coś wiadomo z Drawskiem ???? oczywiscie dalej MIELENKO AKTUALNE od piatku juz impra szczegoly mam poznac jutro :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 szczegoly mam poznac jutro to czekam na dalesze news'y na temat tej imprezy,bo doszły mnie słuchy że moga być problemy z organizacją,że tak naprawdę to jest zlot Garbusów :P ....a motocykle to przy okazji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Bardzo dziękuję w imieniu swoim i młodej pary za tak liczne przybycie!!! Zrobiliście show jakiego Szczecin dawno nie widział!!! Jesteście naprawdę w porządku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 hehehe no bo my jesteśmy w pożądku :evil:PZDR dla całego Halo Szczecin!PS dzisiaj znowu widziałem patrol na motocyklach w podjuchach... Hmmm ciekawe stali na skrzyżowaniu przy światłach i zupełnie jakby pilnowali misiów przelatujących na czerwonym... bo co innego mogli robić w "mojej" metropolii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 .Sylwia jak bedziesz miała czas to daj znać umówimy sie na latanie(pod warunkiem że dostane kase na konto od byłego szefa).Podłaczy się zapewne jeszcze ktoś z kobiałek:) Carioka?Klameczka? A może dzisiaj około 16 -17 na wałach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Gitta napisał:.Sylwia jak bedziesz miała czas to daj znać umówimy sie na latanie(pod warunkiem że dostane kase na konto od byłego szefa).Podłaczy się zapewne jeszcze ktoś z kobiałek:) Carioka?Klameczka? A może dzisiaj około 16 -17 na wałach??? Nie no, to jawna dyskryminacja facetow :evil: A moze faceci tez by chcieli polatac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Nie no' date=' to jawna dyskryminacja facetow A moze faceci tez by chcieli polatac [/quote'] To zwyczajny objaw selekcji naturalnej... my latamy... kobialki sie turlaja ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 A moze faceci tez by chcieli polatac Jasne,że by chcieli!!! :evil: Zaraz wyjeżdzam na miasto i mam nadzieję że na Wałach pokażą się nie tylko panie. Panowie ruszyć d...!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi