Gitta Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a co z knajpa prowadzona przez Outlawsów na Ludowej? tak teren odpowiedni, prowadzą(ili) go ludzie "z branży" więc może tam być miło (o ile to nadal działa) PZDR! Już nie aktualne:(W sumie troche daleko ta było i moze to była przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kurde, nie tylko ją ale i mnie Taaa... a ja mówię do niej: "Niedźwiedź pojechał!", a ona: "No co Ty? Tutaj? O tej godzinie? niemożliwe..." Wiesz , facetom się z natury nie przyglądam, więc na wszelaki sluczaj wolałem być dyskretny :lol: :lol: :lol: Ale skoro nie zauważyła mnie nawet :cry: :cry: A latam tamtędy :P mniej więcej o tej porze codziennie do pracy ;) [ Dopisane: 14 ]W tym pubie już od dawna takie imprezy się odbywają, ale pogadać jest trudna bo muza nawala aż uszy puchną. Jeszcze spotykają się moto-ludzie w Oberży na Arkońskiej, zaraz kolo "Arkonki", bardzo tam milo i duzy parking a koniki pod okiem. Wiem, bo znam osobiście władze tej knajpki. :) I nie jest to kryptoreklama. :P To zazwyczaj "Broda" z ekipą grywa w środy. A za "Oberżą" nie za bardzo. Jakoś nie przepadam. Ale jak demokracja, to demokracja. Dostosuję się. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PonczeQ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hmm spodobał mi się ten temat z środową alkocholizacją :) podtrzymajmy ten temat tak jak kiedys bo dużo nam lata niezostało.Potem w chłodne wieczory mozna zamelanżować gdzieś miło i pogadać o pierdołach zlotowych, niewiem jak wy ale jak najmilej wspoominam Starówkę z przed 3 lat bo tam chyba wiekszość starej gwardii zapoznałęm .. pozdrawiam i jak codzień wały 19 ! pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Co wy na to :?: http://www.bachus.zgora.pl/ Jedzie ktoś do Zielonej?? Byłem kiedyś na tym zlocie, i zabawa jest niezła. Tylko nie wiem czy dalej odbywa się w tym samym miejscu co kiedyś. W 2001 i 2002r był nad jeziorkiem. :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 wszelkie informacje na temat zlotu w MIELENKU k drawska sa pod bezposrednim telefonemKONTAKT.0605047026 a na blizsze sam jeszcze czekam pewne jest to ze jedziemy tam zamiast zielonej /gora ekonomia/ to przeciez dopiero za dwa tygodnie 9-11 wrzesnia pozdrawiam pa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No to koniec pracy, pora na Max'a Czyżby zasłużony odpoczynek ? To gratulujemy, będziesz mógł polatać. Byłem kiedyś na tym zlocie, i zabawa jest niezła. Tylko nie wiem czy dalej odbywa się w tym samym miejscu co kiedyś. W 2001 i 2002r był nad jeziorkiem. JA z generałkiem byliśmy w tamtym roku i było super. Odbywał się na miejskim kąpielisku, ale poza miastem. A najlepszy był striptiz męski a i wina było do woli na ryneczku w Zielonej. My nie pojedziemy bo za drogo dla nas w tym roku. PAMIĘTAJCIE LUDKOWIE, ŻE SOBOTA JUŻ TUŻ TUŻ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ludziska jak sie komus nudzi to wpadajcie do swinoujscia na polane napwno bedzie ognisko i reszta we wlasnym zakresie mysle ze sie rozbijamy nad kanalem. bedzie moj koles ze szczecina Kurczak jezdzi intruzem 800. my sie rozkladamy tam w piatek i siedzimy do soboty. jak macie ochote wypic z kims i pogadac o wiadomych tematach to wpadajcie. jak cos jestem pod numerem 502255884 i tam sie dokladnie ustawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No ta Zielona Góra to niekoniecznie :) ;) Zlot robią ludzie więc jak wy lecicie do Mielenka to ja też!! :twisted: :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Orany, ale tu dzisiaj cisza!!! Co najmniej jakby wszyscy do szkoły poszli z 1-szym wrzesnia :) albo zabalowali do rana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 wez cicho bonć...ja jeszcze jestem nawalony 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 O rany, ale tu dzisiaj cisza!!! Co najmniej jakby wszyscy do szkoły poszli z 1-szym wrzesnia :) albo zabalowali do rana ;) o kurde, ja nie piłam a też mi się coś miesza :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Orany, ale tu dzisiaj cisza!!! Co najmniej jakby wszyscy do szkoły poszli z 1-szym wrzesnia albo zabalowali do rana Poszedli do szkoły,nałóczom siem pisaci i nie bendzie takiej ciszy na forumie :-) :-) A nawet jak nie umiom pisać, to hociasz dobże, rze umiom jeździć na motorach :) ;) :P Bo to w końcu najważniejsze. A w zabalowanie w środku tygodnia raczej trudno uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 A w zabalowanie w środku tygodnia raczej trudno uwierzyć. Zapytaj Dizla, jak sie dzisiaj czuje... :rolleyes2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Marek, gdzie są moje zdjęcia? :) ;) :P [ Dopisane: 14 ]Zapytaj Dizla, jak sie dzisiaj czuje... OK, pytam; DIZEL, JAK SIĘ DZISIAJ CZUJESZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Orany, ale tu dzisiaj cisza!!! Co najmniej jakby wszyscy do szkoły poszli z 1-szym wrzesnia albo zabalowali do rana Normalnie!!!Klamka musimy jeszcze raz sie tak zresetować:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi