Majkel Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Taaa.. a poza tym to najwieksza i najglosniejsza banda na zlocie od ktorej bije "cytrynowa swiezoscia" :]ale nie pekaj Grzesiu Twoje zdrowko wypijemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Tak ten na wyjeździe dobrą masz pamięć swoja drogą.Nie wyświetlały mi się wcześniej avatary bo juz w Polanowie koło błota bym się przywitał teraz naprawiłem i widzę kto jest kto dopiero. No GSów się nie ominie nawet jeśli sa po kąpieli błotnej.Pamietaj jutro nadciaga ekipa Halo Szczecin ,która bardzo dobrze i miło wpsomina zeszłoroczny zlot tak więc liczymy na dobrą ogranizację-czekamy na konkursy gdzie mozna PB95/98 wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Taaa.. a poza tym to najwieksza i najglosniejsza banda na zlocie od ktorej bije "cytrynowa swiezoscia" :]ale nie pekaj Grzesiu Twoje zdrowko wypijemy ;) właśnie, właśnie, Grzesiu, ale tak w ogóle to kedy ty do nas wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 UWAGA MAM NASZE KOSZULKI SĄ SUPER, SUPER REWELACYJNE KTO CHCE MOŻE DZIS ODE MNIE ODEBRAĆ A KTO NIE TO ODBIERZE NA ZLOCIEŃCU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A czy ktoś mógłby napisać dla tych co nie byli na wczorajszym spotkaniu, co ustaliliście w sprawie jutrzejszego wyjazdu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 co ustaliliście w sprawie jutrzejszego wyjazdu? PIERWSZY WYJAZD LUDZIKOW O 12 Z WALOW ,A RESZTA O 14 ,POTEM 19 ,ITD, POTEM SOBOTA RANO, POTEM16,ITD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 wow, prawie jak rozkład jazdy autobusów :lol: Musze jeszcze się z Markiem skontaktować, czy jadą, i pod którą grupę się podczepimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 SĄ SUPER' date=' SUPER REWELACYJNE [/quote'] A tu podzielam w pełni opinię koleżanki i myślę, że należą się wielkie podziekowania dla Ani i Tomka za całą logistykę związaną z koszulkami. Trzymajcie tak dalej ludkowie, bo wy to w porządku jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Cześć wszystkim ;) właśnie dotarłam do domu po ciężkim dniu w pracy ;) uffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja też, ja też... Super, że już są koszulki. Aniu, a którą turą wy jutro jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam takie małe pytanko...ale czy ktoś zamówił pogodę na ten zlot :? Bo ja jak tak patrzę przez to swoje okno i wpadam w depresyjkę małą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Bo ja jak tak patrzę przez to swoje okno i wpadam w depresyjkę małąTo dlatego, że dzisiaj umyłem motorek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 To dlatego' date=' że dzisiaj umyłem motorek [/quote']Hmm....u mnie jest podobnie.... ale jak umyje okna w domu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Aniu' date=' a którą turą wy jutro jedziecie?[/quote']My o 16 wyjezdzamy z walów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Czytam i czytam to forum i nie mogę się doszukać, czy ktoś jedzie w sobotę ranoooo.Plisssssssssss ;) Czy tylko ja marnuję piatkowy zlotowy wieczór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi