Boras Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 SCHODY???czy tu chodzi op targanie spreta do domu zeby nie zmarzl??pozdRowcie mojego kuzynka "BATMANA" (pwnie ksywka wziela sie od kawalu idzie sobie batman batmani patrzy a tu dziura...)Gitta i jak ta kurteczka ktora mialas gdzies dzis ogladac?? pamietaj tez o mnie a dokladnie o ASI ona tez szuka kurteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 SCHODY??? czy tu chodzi op targanie spreta do domu zeby nie zmarzl??Niet, o zrzucanie sprzeta ze schodow, coby zime odgonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam po powrocie z Koszalina! Ale o co chodzi ze schodami?! Halo!!!! Normalnie na chwile znikam z forum i juz nic nie wiem! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jak to fajnie, że sie tak bawicie, chociaz poczytac mozna. POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jak to fajnie' date=' że sie tak bawicie, chociaz poczytac mozna. POZDROWIENIA[/quote']Gonia, co z Wami?Tesknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Carioka od kilku dni dopytuję sie o tekst który do Ciebie przesłałem... Dotarł? Może być? HALO!! PZDR!PS Jak ja nie chcę iść jutro do pracy! Kto pójdzie za mnie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jak ja nie chcę iść jutro do pracy!Mi tez.... Kto pójdzie za mnie?pocieszy Cie to ze ja tez bede jutro w pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 POZDROWIENIA I DLA CIEBIE SIOSTRZYCZKO POZDROWOWIENIA :D PS Jak ja nie chcę iść jutro do pracy! Kto pójdzie za mnie? A JA MAM DZIS WOLNE I POLENIUCHUJE SOBIE :D A CO SIE MA WOLNE TO SIE BAKI ZBIJA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A JA MAM DZIS WOLNE I POLENIUCHUJE SOBIE Ja już 4 dzień w domku siedzę to jest dopiero wolne :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Ja już 4 dzień w domku siedzę to jest dopiero wolne o to nie ładnie 4 dni leniuchowania sama i do mnie nie dzwonisz,takie marnotrawstwo :roll: ale co tam wypoczywaj nalezy CI sie za taka prace jak masz,pozdrawiam pa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Normalnie zakładałem armageddon a tu spokojny dzień... hmmm podejżane :D ciekawe co z tego wyniknie?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Jak o wolnym to ja tez sie pochwalem, a co ... Jutro jade se w gory na tydzien ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Normalnie zakładałem armageddon a tu spokojny dzień... hmmm podejżane Hiszpan to tylko cisza przed burzą. Mi zapowiadal sie bardzo spokojny dzien i co?! Zapierdziel jakich mało. Ale co tam, czuje w kosciach ze idzie wiosna, moja cebrunie juz normalnie oponki świerzbią. PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A JA MAM DZIS WOLNE I POLENIUCHUJE SOBIE A CO SIE MA WOLNE TO SIE BAKI ZBIJA Jak o wolnym to ja tez sie pochwalem' date=' a co ...[/quote']Ja już 4 dzień w domku siedzę to jest dopiero wolne mam w domu "wolne" od początku roku, czy ktoś się zamieni? :D :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A co tam Boras w Świnoujściu słychać ???chyba mnie poznajesz w Polanowie czarna fzr600 teraz XTZ 750myśle że jak się ociepli to jakiś wypadzik trza zorganizować do Szczecina na początek sezonu pare maszyn napewno z ujścia poleci POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi