Kudlaty Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 jak tam u was plany na wielka orkiestre robicie cos?? No ja planuje przejsc sie z kolezanka wieczorkiem zobaczyc co sie tam dzieje... Moto nie odpalam.. niech se jeszcze spi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Hej,Milo mi przywitac sie ze Szczecinska czescia motocyklowego bractwa do ktorego od niedawna samozwanczo sie zaliczam:) Motocykl moj w Szczecinie chyba znany (granatowo biale suzuki gs 500e) ujezdzane do niedawna przez kolege Andzeja. Mam nadzieje na duzo milych (i tylko milych) przygod na Szczecinskich winklach:] Pozdrawiam serdecznie Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Hej, Milo mi przywitac sie ze Szczecinska czescia motocyklowego bractwa do ktorego od niedawna samozwanczo sie zaliczam:) Motocykl moj w Szczecinie chyba znany (granatowo biale suzuki gs 500e) ujezdzane do niedawna przez kolege Andzeja. Mam nadzieje na duzo milych (i tylko milych) przygod na Szczecinskich winklach:] A tak GS znany sle to limitowana wersja GS 500 RRRRRR :!: :!: :!: Cześć nowy forumowiczu!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 to limitowana wersja GS 500 RRRRRR Z wydechem poprawionym przez Andrzeja to faktycznie motocykl ten jezdzi i brzmi jak jakas ERrrr-ka;) No i brawo dla niego za super malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Normalnie katastrofa. Ten rok choć tak krórko jest nie zaliczam do udanych na razie.Z dziewiątki wyszła wiekla kupa :( :P musiałem ją oddać.A na koniec tego wszystkiego rozstaliśmy się z Magdą .Kiła................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No witamy :( I dbaj o Suzi jak Dizel o nia dbal :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No witamy :( I dbaj o Suzi jak Dizel o nia dbal :P No coz... zadanie nie łatwe. Ale zrobie wszystko co w mojej mocy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Również witam.A co zakupił Dizel???Bo mam nadzieje,że czymś pomyka.Pozdrawiam ALL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 No ładnie! Forum sie tak rozrasta, że niedługo to moto można bedzie kupić/sprzedać tylko forumowiczowi/forumowiczce... :( fajnie bo trudniej bedzie komukolwiek wcisnąć minę :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Również witam.A co zakupił Dizel???Bo mam nadzieje,że czymś pomyka. A czym ma jeździć i w taką pogodę?To sobie wymyśliłeś :P Dopiero co sprzedał,więc może sobie powybrzydzać przy szukanie GikSeXR'a :( A po za tym to on w kiciu siedzi.Jest więzniem politycznym.Mial tylko przepustke na jeden dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A czym ma jeździć i w taką pogodę?To sobie wymyśliłeś No co Ty Gitta Dizlo śmiga brązowym sradem oszczedny bo na gazie troszeczke ma skorodowane owiewki ale daje rady :( [ Dopisane: 14 ]Normalnie katastrofa. Ten rok choć tak krórko jest nie zaliczam do udanych na razie. Z dziewiątki wyszła wiekla kupa musiałem ją oddać. A na koniec tego wszystkiego rozstaliśmy się z Magdą . Kiła.................Adam nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło głowa do góry bracie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A czym ma jeździć i w taką pogodę?To sobie wymyśliłeś :P Dopiero co sprzedał,więc może sobie powybrzydzać przy szukanie GikSeXR'a No tak-szczęscie w nieszczęściu :P W takim razie owocnego szukania mu życze :( P.S.A jest planowane środowe piwko?Może w nowym roku zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 P.S.A jest planowane środowe piwko?Może w nowym roku zawitam.no własnie czytaj a nie tylko piszesz DZIS W BISTRO UŁANKIM NA UL WYZWOLENIA ZA SZPITALEM MIEJSKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Upppsss.Moja wina-nie doczytałem.Umknęło to mojej uwadze w natłoku postów o fotkach,płytkach etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 chyba znany (granatowo biale suzuki gs 500e) ujezdzane do niedawna przez kolege Andzeja.Czytam i myślę kto miał taką maszynę do Dizla podobną?A tu niespodzianka - KOLEGA ANDZEJOsłabienie. hihihihihihihiDizlo szuka srada, a mój mąż znowu w trasę..... mam nadzieję że nie pojadą znów razem. Zaczęło to być z goła podejrzane. Biskup i więzień polityczny, co z tego może być?ROZPISUJĘ KONKURS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi