ann Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Kochani dzieki za wsparcie :D jesteście cudowni !!!. Dziekuje również w imieniu Piotrka - naprawde w takich chwilach wsparcie jest najważniejsze. Wesołych i zdrowych Świąt dla Wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivi Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 WITAMChciałbym Wam wszystkim życzyć gwiazdki najjasniejszej, choinki najpiekniejszej, prezentow wymarzonych, swiat mile spedzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Z okazji swiat oraz nowego roku zdrowka szczescia pomyslnosci dla wszystkich znajomych od rafala agi oraz julki ps bandzior trzymaj sie stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Oto kolejna relacja.Tym razem od Baxa ktory rozmiawiał z Piotrem:"Co do Bandity to stoi na parkingu w Goleniowie, podobnie jak w przypadku Miśka.Zapewne trzeba go stamtąd jak najszybciej ewakuować, ale problem z upoważnieniem będzie - i znowu Misiek do tablicy. Co do samego wypadku to Piotrek nie zabardzo chce rozmawiać, a może faktycznie niewiele pamięta. Mówi, że jechał standardowo niebyt szybko, coś mu wyjechało z boku i tyle, reszty nie pamięta bo od razu stracił przytomność.Porządne ciuchy i ochraniacze (w tym żółwik) zdały egzamin. Po prześwietleniach i usg stwierdzono jedynie złamanie nogi i ogólne potłuczenie i posiniaczenie.Niestety ciuszki zostały pocięte w trakcie ściągania, nie dało się zdjąć, musieli ciąć.Najważniejsze, że jest szansa na szybką rehabilitację, coś około trzech miesięcy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Witam z cieplych niemieckich landow.Tutaj jest przesada 10 stopi i mnostwo motorow na ulicach. Jedyna przeszkoda to ze jest wilgotono ale hmm nie o tym mialem pisac.Chcialbym wszystkim zyczyc wesolych swiat a takze motocykliscie, ktorego nie znam szybkiego powrotu do zdrowia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 O kogo ja widzę Sylwiu "lata" Cie nie widziałem Na Sylwestra bedziecie w Szczecinie? Będziemy... będziemy.... razem się bawić na sylwka :D ale czy Bandzior do nas dołączy ??? Wygodny fotel mu załatwimy i może posiedzi z nami ...U mnie snieg pada......na monitorze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zapewne trzeba go stamtąd jak najszybciej ewakuować To tak jak pisałem auto moge załatwić tylko musze wczesniej wiedziec, Ja oczywiscie chce go odwiedzic obojetnie gdzie i jak by co bede mial w aucie jakies 3 miejsca Jakby sie ktos wybieral w najblizszym czasie to sie chetnie zabiore, a gdzie on lezy bo nawet nie wyczytalem tego?? A jak chodzi o moto i ciuszki to kolega mikitl zadziala na ebaju i sie poszuka cos na pocieszenie :D Zdrowych Wesołych Spokojnych Radosnych X-Masów dla Halo Szczecin i Braci Fetorów !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dzisiaj od godz.12,oo do 16.00 smigalem swoim CRUJZEREM pasem nadmorskim.Stwierdzic musz jedno,nigdy tak smutno nad morzem nie bylo,ale za to ja jestem w niebowziety po tej przejazdzce,ktora zaliczylem jeszcz w tym starym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 No właśnie Święta ŚwiĘtami ale pogoda piękna, czy ktoś dziś lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 ale czy Bandzior do nas dołączy ??? Wygodny fotel mu załatwimy i może posiedzi z nami ... Wiatm Wszystkich ,a wiec co do Piotrka to nadal czekamy na decyzje lekarzy pechowy okres ,bo Święta i nie ma lekarzy. Troche juz narzeka na ból nogi ale musi to wytrwać. Oczywiście martwi sie bardziej o Bandyte niż o swoją noge... Po Świętach jego Tata bedzie dowiadywał sie w sprawie motocykla i całego zajścia na policji. Co do Sylwestra to nic nie widadomo ale raczej wszystko się przedłuża. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wiatm Wszystkich ,a wiec co do Piotrka to nadal czekamy na decyzje lekarzy pechowy okres czesc znam ten bol sam byłem tam 6 razy ,nie zazdroszcze mu ale i tak jest lepiej bo obsługa ma dla niego wiecej czasy,BANDZIOR TRZYMAJ SIE ,JESTESMY Z TOBA CZEKAMY NA CIEBIE. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 cześć Wszystkimznam ten bol sam byłem tam 6 razyoj wątłego zdrowia jesteś Generał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jakby sie ktos wybieral w najblizszym czasie to sie chetnie zabioreJa tez bym sie zabral jesli ktos bedzie mial miejsce... pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 czy ktoś dziś lata? Właśnie wróciłem od dziadków ze słonka i widziałem jak żeś jechał do garage :D Szkoda że sprzęt rozłożony bo też bym se śmignął (tylko nie z tym plackiem co za toba był :/) Pozdro i Wesołych X-masów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Szkoda że sprzęt rozłożony bo też bym se śmignął To skladaj sprzeta jak najszybciej i polatamy. Warunki pozwalaja gdzieniegdzie poszatanic. Szkoda tylko ze na winklach dosc ciezko idze. Bandzior wracaj do zdrowia. Jak bedziesz wymagal rehabilitacji to smialo, pomozemy. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi