hiszpan Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Witam! Niewiem jak Wy ale ja dzisiaj od rana mam ;) na twarzy. Za oknem wreście śnieg :P Koń i tak zimuje od ponad miesiąca a wreszcie są szanse na testy Justyny :P Co do Sylwestra to także juz nie mogę sie doczekać. Normalnie chyba dziecinnieję juz na starość :D Demencja starcza mnie dopada czy jak? Chyba jeszcze nie bo hydraulika nadal działa :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Co do Sylwestra to także juz nie mogę sie doczekać. Normalnie chyba dziecinnieję juz na starośćNie tylko Ty tak czujesz.Cały "Zarząd" dostaje już małego świrka, a jak rzuci się temat przebieranek sylwestrowych to juz wszyscy małpiego rozumku dostają.Super, ze snieg pada!! :P :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Cały "Zarząd" dostaje już małego świrka' date=' a jak rzuci się temat przebieranek sylwestrowych to juz wszyscy małpiego rozumku dostają. [/quote'] Bo wy nie wiecie, ale teraz jest "Tydzień Świra", przynajmniej ja mam takie wrażenie obserwując klientów u mnie w pracy... Ale ja tez nie moge się doczekać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Dokładnie tak Maju' date=' cała nasza banda 50 ludzików tam będzie się bawić. A Wy co macie w planach? [/quote'] To super, jak bedziemy w stanie :P to wpadniemy o północy bo jak juz pisałam to rzut beretem odemnie :P My sylwestra spedzamy w domku we dwojke, w tym roku zrezygnowalismy z imprezowania 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 hiszpan jak bedziesz testowal Justynke daj znac :P potwornie ciekaw jestem jak sie spisuje 4x4p.szrobiles neta w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 hiszpan jak bedziesz testowal Justynke daj znac :P potwornie ciekaw jestem jak sie spisuje 4x4p.szrobiles neta w domu?plany sa na testy dzisiaj/jutro o ile się pogoda utrzyma. A neta mam już w domku :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 wreszcie są szanse na testy JustynyJak ja mialem Justyne to testowalem ja tez w sezonie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Witam!A myśmy z Misią martwili sie' date=' że będziesz zmęczony po wyjeździe. A ty o tej porze .... :P :P :D Na to pytanie najlepiej odpowie Niedzwiedz, który wykupił pół LOUISA O Ciebie też sie martwilismy, ale widać na sen wam obojgu cos potrzeba. :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 A myśmy z Misią martwili sie, że będziesz zmęczony po wyjeździe. A ty o tej porze .... To nie ta data Niedzwiedziu :lol: Marek to pisał dzień wczesniej. Ja sie tylko odzywałam, bo byłam tak zmeczona ze nie mogłam zasnąć. To fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 I znowu baza motorkowa w naszym mieście sie powiększaHurrraa :D :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Witam.Kto umie czarowac i zrobi juz wiosne w szczecinie? Wtedy sie okaze jak duza jest motorowa brac :DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 a ja mam pytanie z innej beczki :Dktoś może wybiera się do louisa ? bo chce stojak pod tylny wahacz zakupić a nie będę po jedną rzecz tam leciał. jest promo za jedyne 15 ojro. ewentualnie mozna w kilka osob sie zgrac, ale nie moim autem bo 2 osobowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 a ja mam pytanie z innej beczki :Dktoś może wybiera się do louisa ? bo chce stojak pod tylny wahacz zakupić a nie będę po jedną rzecz tam leciał. jest promo za jedyne 15 ojro. ewentualnie mozna w kilka osob sie zgrac' date=' ale nie moim autem bo 2 osobowe :D[/quote']wlasnie ciagne katalog lousisa- jak stojak bedzie pasowal do mojej kawy 7ki to tez bym chcial kupic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 hurra! znowu działa forum :D miło :D a juz martwiłem sie co dalej?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 powinien pasowaćpo nowym roku trzeba sie zgrac i podjechac tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi