elvis Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam. Jestem w posiadaniu jakiegoś peugota nie znam nazwy wiem ze peugot bo ma taki znaczek poj. coś kolo 100 ccm 5 biegów Nie jest orginalny bo ma kola od kadeta jak bede miał jak to wrzuce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wciśnij fotki to zobaczymy jaki to pierdopęd :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 moze taki???http://moto.allegro.pl/item313394298_peuge...99_orygina.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No granat.... prosze Cię... z kołami od kadeta.... :icon_twisted: Nie doceniasz enpla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Widocznie mój link ma nieorginalne koła:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No spieprzone na maxa... Jakieś takie duże i ... wiesz co? Pordzewiałe sa. A Kadety miały wszystkie dwie felgi lśniące w chromie,jak wszystko w tamtych czasach. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Przepraszam, to ja poszukam jakiegos peugeota z kołami od kadeta, moze byc p-205? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 jooooł....... na gąsienicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi