PiotrekRR Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 a PO WAKACJACH BEDE ROBIL NA KOLKU KILKA KILOMETROW PONIEWAZ JESTEM OSOBA KTORA JAK COS POSTANOWI TO ZAWSZE WYKONUJE Powodzenia życzę ale może Cie to przerosnąć. Może i jesteś zdolny ale to co napisałem to mała przesada. Jak do wakacji zaczniesz zmieniać biegi na gumie to moim zdaniem będzie już dobrze. A na taką kilometrową jazdę poczekasz kilka lat. Jeśli w ogóle to opanujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dokładnie, bandyt idzie na 1 z gazu na kolo, ze sprzegla tak samo idzie.GPZ 500S idzie na jedno, co dopiero bandyta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo_1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 musze szukac sporej zebatki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 idzie na gume ale ze sprzegla, a to sie mija z celem. Szkoda sprzegla! pozdr z takim podejsciem to lepiej sobie odpusc jazde na gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie wiem ilu widziales ludzi, ile filmikow, ale wiekszosc stunterow to ze sprzegla wyciaga moto. Wybijajac z gazu to po chwili bieg sie konczy, a kiedy strzelisz ze sprzegla to jestes od razu w pionie i masz jeszcze caly bieg do wykorzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psychoterapeuta Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Czarno to wszystko widze... ale mam nadzieje, ze skonczy sie dobrze. Moze lepiej na poczatek slalom pocwiczyc, hamowanie albo cos z tej dziedziny. To przeciez zaden wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi