Arx Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja sprowadzilem swojego srada z wloch stal dwa lata nie uzywany mialem identyczny problem wymienilem swiece, filtr powietrza, czyszczenie gaznikow i regulacja i wszystko pieknie smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Adam, nie chce podważać zdania fachowca, ale jeżeli jest dziura w obrotach to żadna głowica, zawory tylko źle ustawiony skład miesznki. Pzdr. No bardzo mozliwe ze tak, ale sprawdzenie sprezania to chwila nieuwagi i wiesz od czego startujesz, nie ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo_1 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja sprowadzilem swojego srada z wloch stal dwa lata nie uzywany mialem identyczny problem wymienilem swiece, filtr powietrza, czyszczenie gaznikow i regulacja i wszystko pieknie smigaO prosze, wiec pewnie to samo! Juz wymienilem swiece teraz zabiore sie za gaznik i mam nadzieje ze bedzie ok. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) (mój błąd);] PS. Tez mam srada z Włoch i o dziwo.. mam ten sam problem, tzn mam 'turbo-dziurę' przy 4tys. (tylko ze nie mam turbo w moto heh :icon_rolleyes: ) Edytowane 14 Lutego 2008 przez Witt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo_1 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No raczej nie to samo skoro u Ciebie filtr powietrza był zalany benzyna...PS. Tez mam srada z Włoch i o dziwo.. mam ten sam problem, tzn mam 'turbo-dziurę' przy 4tys. (tylko ze nie mam turbo w moto heh :icon_question: )Ten sam problem! wiec zapewne to samo! No raczej nie to samo skoro u Ciebie filtr powietrza był zalany benzyna...PS. Tez mam srada z Włoch i o dziwo.. mam ten sam problem, tzn mam 'turbo-dziurę' przy 4tys. (tylko ze nie mam turbo w moto heh :wink: )Wiesz co znaczy stwierdzenie identyczny problem??? :wink: :clap: ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi