gorgo9 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam znalazlem rame do mz ts z dokumentami ale sprawa wyglada nast :(wiadomosc od wlasciciela ramy):Papiery nie są na mnie, trzebaby się kontaktować w sprawie umowy z poprzednim właścicielem, ale to już we własnym zakresie. Ja kupiłem tenmnotorek od kumpla, który przywiózł go od wujka... i na niego motorekstoi w dowodzie. Z tąd też taka a nie inna cen za ramę. Pozdrawiam Z tad nasowa sie moje pytanko Panowie czy to da sie zarejestrowac ? Chodzi mi czy bedzie to skomplikowana liczba jakichs tam procedur czy jak to jest ? ( Bo Wy Sie Znacie A Ja Nie) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 szukaj. pytanie było, odpowiedź teżgeneralnie odpowiedź brzmi tak, można, po spełnieniu pewnych warunkówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Przenoszę do odpowiedniego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi