kuku54 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam zastanawiam sie nad zalozeniem do mojego moto zuzlowej opony na przód ponoc trzymaja sie tak dobrze jak kostki czy to ma wogole sens jakis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ale czemu mialbys to robic? Cena nizsza czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 żużlowa opona ma zaniski bieżnik i ma zly skąłd mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 do terenu to sie nie nadaje raczej,kolega coś gdzieś probował raz kombinować z taka opona ale to nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Predzej nada sie do jakiegos ruska z koszem, czesto stosowany patent - jak co mam na sprzedaz 3 sztuki, walaja mi sie po garazu wiec oddam tanio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi