Jce Man Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam mam następujący problem z ZX9-r w którym miałem imobilaizer ale z powodu braku kluczyka od nie go usunąłem z instalacji i teraz nie chce mi to palić ,świtała itp. działają, tylko moto niekręci rozruchem i nie pokazuje luzu, co może być czy gdyby był padnięty moduł to by nie kręcił?? Albo co by mogło padną poza przekaźnikiem i czujnikiem od luzu????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Jak masz nieoryginalny kluczyk i wywaliles immo to nie bedzie takie proste. To byl fabryczny immobilizer? Edytowane 8 Lutego 2008 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 To był oryginalny imobilaizer, ale zmieniłem stacyjkę i i wyciąłem imobilaizer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Przecie ZX-9R fabrycznie nie ma zamontowanego immo... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 TY ZŁODZIEJU UKRADŁEŚ MOTOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jce Man, lepiej to/sie jakos wytlumacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 trzeba wysłać koledze panów w czarnych płaszczach....z wiecznie nieuśmiechnietymi minami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a mi zie wydaje , ze wyciołes cos co myslałes ze to immo , a to nie było immo tylko cos potrzebnego do opalenia motonga. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Powoli zmierzam do rozwiązania problemu zamówiłem dziś 2 oryginalną instalację i raczej jakoś chyba dojdę do ładu.ps.Stan,PiotrekRR,kornol jak nie możecie pomóc to może nie wkurzajcie ludzi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a jak ten immo wygladal?opisz dokladniej i ile ma przewodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) TY ZŁODZIEJU UKRADŁEŚ MOTOR Stan.....Dorosły człowiek a nie wie ,ze bez dowodow sie nie oskarza....ZAL Edytowane 11 Lutego 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nico Podaj maila to Ci podeśle fotki kostki od immo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 przecie zx nie mial oryginalnego immobilizera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nico Podaj maila to Ci podeśle fotki kostki od immo. Zapodaj fotke na forum , bo sam jestem ciekawy coś ty wyciął. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jak ktoś chce fotkę tego to niech poda maila albo jak tutaj się wrzuca fotki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi