Filipecki Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Head&Shoulders 2in1 ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 pozdrow ode mnie wszystkich tych, ktorzy przestawiaja sobie zapolon w NS1. jakbys zobaczyl jak ja myje moto, lacznie z gaznikiem i cala reszta to bys sie za glowe zlapal. i jakos jeden kop i gada... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protect_nh Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 no w sumie tak raczej dla mnie tez zaplon tutaj to nie to.. moze faktycznie cos jest gaznikiem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No wiecie moze potrafia sobie sami skonstrułować moduły w zależnosci od potrzeb :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi