zib Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam.Mam takie pytanko.Czy w GSX 600F z 95roku iglice powinny posiadac regulacje wysokosci?Mam 750F i ta regulacja jest,u kolegi w 600 nie ma i nie wiem czy to normalne czy ktoś zmienił.Dodam,ze motor ten jest podobno dławiony,ale nie wiadomo gdzie jest zblokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zib Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nikt nie jest w stanie odpowiedzie wiec temat mozna zamknąc.Po co smiecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 W serwisowce powinno pisac na jakiej pozycji powinna byc iglica, jesli jest taka mozliwosc. No i sa jeszcze ilustracje czesci, wiec sciagnij sobie dobra serwisowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REDbike Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam.Mam takie pytanko.Czy w GSX 600F z 95roku iglice powinny posiadac regulacje wysokosci?Mam 750F i ta regulacja jest,u kolegi w 600 nie ma i nie wiem czy to normalne czy ktoś zmienił.Dodam,ze motor ten jest podobno dławiony,ale nie wiadomo gdzie jest zblokowany. Mam pełną servisówke do gsxfy 600 i 750 w formnie elektonicznej . Jeśli potzrebujesz moge podesłać. PzdrKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Playerkidd Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) REDbike wiesz i mi by sie serwisowka do gsx600f bardzo przydała możesz to jakoś mi podesłać pzdr Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Playerkidd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr88 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Rowiez byłbym zainteresowany serwisowka do gsx-f :) z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi