Skocz do zawartości

MZ zapłon

Greedo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nad czym ty się jeszcze zastanawiasz?? spójrz na to czy jest przerywacz,jak nie ma to masz elektronika,prędzej do tego dojdziesz niż szukając modułu :!: :!: :!: Jak nie masz przerywacza to musisz mieć elektronik ??Poza tym wszystko jest na stronie Vipera http://www.mz-data.end.pl/ tylko poszukaj :!:

no zdejmowalem dekiel. Nie widzialem przerywacza ale to moze dlatego ze go nie poznalem. Chcialbym wiedziec gdzie on jest i jak wyglada, jesli tak jak w simsonie to go tam nie ma......

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

ku*wa. Jak ja w zyciu nie widzialem tego zapolonu w MZ, w zadnej ksiazce, rysunku zdjeciu itp to skad mam wiedziec czy mam tam przerywacz :!: :?: I wcale ku*wa nie rżne głupa tylko po prostu chcialem od Was jakiejs zakichanej informacji jak wyglada i gdzie sie znajduje, przerywacz W MOTOCYKLU MZ ktory widze i mam pierwszy raz w życiu na żywo :!: A texty w stylu "wyglada jak przerywcz" niewiele mi pomagaja!! Zdejmowalem ten cholerny dekiel ale nie widzialem tam czegos podobnego do przerywacza (jaki mam w simsonie bo tylko na tej podstawie moge porownywac), ale tez nie widzialem modułu sterujacego zapłonem wiec chcialem jakiejs informacji zeby móc to ocenic :!: Odzywki typu spraw sobie lepszego maila są głupawe bo to nie ja ustalam wielkosc załącznika jaki moze przejsc przez łącza serwisu :!: :!: Dlatego podałem maila domowego na ktory powinno dojsc cos wiekszego..... :notworthy:

PS sory za słownictwo ale troche mnie poniosło bo przecież nie żadam niemozliwej rzeczy, jak np powiedzenie: "przerywacz jest po lewej/prawej stronie, wyglada tak i tak, obok niego jest itp..."

Przerywacz wygłada z pewnością tak jak w Simsonie,powinien być przy wale korbowym..jak go nie ma to musisz mieć elektronik,nie masz innego wyjścia :notworthy: A jak chcesz się pobawić to mówiłem ci patrz na strone Vipera tam jest wszystko co potrzebne jak np.katalog części.Jak chcesz się upewnić to moduł sterujący powinien być za osłoną akumulatora,jest tam aku,przerywacz kierunków,czarna skrzyneczka bezpieczników i jak masz coś jeszcze ale nie głęboko pod siedzeniem ale za pokrywką akumulatora(po prawej stronie)i wchodzi do tego pare kabelków to jest to moduł sterujący.Ale patrz na przerywacz,jak nie ma przy wale po prawej to masz elektronika.Skoro wiesz jak wygląda przerywacz w Simsonie to w MZ jest napewno podobny :lol: I się nie stresuj...ale mówie ci spójrz na tę strone tam wszystko co powinieneś wiedzieć masz :lol: - http://www.mz-data.end.pl tam technika i w tym warsztat :!: W katalogu części powinno być

dobra juz chyba odkrylem :notworthy: Pod siedzeniem mam takie malutkie pudełeczko czarne z napisaem ESE-M 12 V i od niego ida dwa albo jeden kable do cewki wysokiego napiecia (butelkowej) przerywacza ani kondensatora nie zauwazylem