wolkan Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no silnieczk mogl by byc lekko mocniejszy, jakby zrobili np litrowa wersje to bylby cud miód :-)Ale wtedy nikt by sie nie mogl pochwalic spalaniem - obliczylem ze zjadła mi srednio 4,7 litra na całej trasie liczacej 2,5 tys km4, 7 litra to mocny argument za Deauville. Dzięki za zdjęcie :smile: . [email protected] Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ja bym prosil Jerrego o kontakt, bo umawialismy sie na wymiane zdjec :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No to oznajmiam wszem i wobec że nabyłem Debilke :icon_evil: 2001, 35 tys km - testujemy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) No to oznajmiam wszem i wobec że nabyłem DebilkeNie zapomnij zmienić sobie avataru i opisu :icon_mrgreen: Pozdrawiam,E' P.S. Gratulacje. Edytowane 14 Maja 2008 przez EARL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No to oznajmiam wszem i wobec że nabyłem Debilke :) 2001, 35 tys km - testujemy :) gratulacje dobrego wyboruwstaw gdzies foty zebysmy ocenili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No to oznajmiam wszem i wobec że nabyłem Debilke :icon_biggrin: Gratulacje 2001, 35 tys km - testujemy ;) Więc kiedy test długodystansowy :icon_biggrin: , w końcu to motocykl turystyczny a nie miejski i tak przy okazji napisz jak się sprawuje w mieście, jak ze spalaniem. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morus70 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No to oznajmiam wszem i wobec że nabyłem Debilke :) 2001, 35 tys km - testujemy :P HaloGratuluję nowego sprzętu. Żeby dobrze sie jeździło musimy dokonać rytualnego obcinania frędzli, wiesz których. Zorganizuj spotkanie, ja przyniosę nożyczki :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Morus - frędzle zostaną :PPPPPA co do spotkanka - może niedziela??? - w Dwóch Kołach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morus70 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Morus - frędzle zostaną :PPPPPA co do spotkanka - może niedziela??? - w Dwóch Kołach???? Widzę, że jesteś bardzo do nich przywiązany. Spotkanie w 2oo w niedzielę to dobry pomysł byle tylko nie lało. Co na to reszta towarzystwa?I tak wezmę nożyczki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 OK - ustalone :wink: Dzwoniłem do Autochtona - BĘDZIE.... Spotykamy się o 14:00 /niedziela/ na parkingu przed EXPO XXI. Earl - weź śpiworki - porozdajesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Earl - weź śpiworki - porozdajesz :wink:Rozdać mogę, ale protokoły zniszczenia bo okres magazynowania minął i dokonałem utylizacji. Pozdrawiam,E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qualm Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No to oznajmiam wszem i wobec że nabyłem Debilke :bigrazz: 2001, 35 tys km - testujemy :lapad: Moje gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERRY51 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja bym prosil Jerrego o kontakt, bo umawialismy sie na wymiane zdjec :-)Napisz na [email protected] No to oznajmiam wszem i wobec że nabyłem Debilke ;) 2001, 35 tys km - testujemy :PGRATULUJĘ!!! Widziałem to cudo, jest fest. Zbiornik olbrzymi, jak u Debilki (zapomnimy o nałogach). Kolor "prawie" ProMotora, chociaż "prawie" to duża różnica.Piękna wiśnia.Do tego nówka kask.Tylko te ubranie...:), te buty...:cool:, te frędzle...;) Musisz to zmienić. Jeszcze raz GRATULUJĘ !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi