aftys6 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 to jak bedziesz kupowal ten wiekszy skuter :biggrin: to poelcam wersje 2003 w gore, bo ma juz zintegrowane hamulce i ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 to jak bedziesz kupowal ten wiekszy skuter :icon_razz: to poelcam wersje 2003 w gore, bo ma juz zintegrowane hamulce i ABS taaa... a ja do Ciebie dzwonie i dzwonie.... chciałem zebyś mi większy skuter oblookał w twoich okolicach... BTW - na 2003 to mnie nie stać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 ...ma juz zintegrowane hamulce i ABSZintegrowane? Używając klamki hamuje przód i tył? Pozdrawiam,E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Zintegrowane? Używając klamki hamuje przód i tył? Pozdrawiam,E' tak jestto nazywa sie chyba EPS czy jakos tak, jak hamujesz przodem to i tyl ci lekko przychamowuje i chyba odwrotnie.Ja właśnie rozgladam sie za jakims zakladem ktory by mi siedzenie przerobil na wygodniejsze.Na wyjezdzie ktos mi mowil gdzie takie bajery robia ale nie pamietam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 tak jestto nazywa sie chyba EPS czy jakos tak, jak hamujesz przodem to i tyl ci lekko przychamowuje i chyba odwrotnie.Ja właśnie rozgladam sie za jakims zakladem ktory by mi siedzenie przerobil na wygodniejsze.Na wyjezdzie ktos mi mowil gdzie takie bajery robia ale nie pamietam :flesje: firma zowie się "MARIOMOTO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 tak jestto nazywa sie chyba EPS czy jakos tak, jak hamujesz przodem to i tyl ci lekko przychamowuje i chyba odwrotnie.... i do tego ABS. Zdziadzieje :D nam Onanizator... Pozdrawiam!E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 ... i do tego ABS. Zdziadzieje :banghead: nam Onanizator... Pozdrawiam!E' EARL - nie bój nic :D - nie kupuje z tymi wynalazkami....Jezdzi jeden z drugim na takich wspomagaczach a potem wsiada na normoalnie moto i nic nie potrafi ;) ani hamowania progresywnego ani zachowania proporcji w hamowaniu przodem i tyłem... - mi to nie grozi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 EARL - nie bój nic :clap: - nie kupuje z tymi wynalazkami....Uff... bo lekko się przeraziłem.Teraz nie będzie zatrzymywania się co 150 km na tankowanie :D Pozdrawiam,E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 ...Teraz nie będzie zatrzymywania się co 150 km na tankowanie :banghead: Będzie, będzie :D Raka też trza zatankować :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Będzie, będzie :D Raka też trza zatankować :clap:Hehe, zapomniałem o klubie palacza. Muszę się wpędzić w jakiś nałóg który by wymagał równie częstych postojów :banghead: Pozdrawiam,E' Edytowane 12 Maja 2008 przez EARL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Taaaa... a tu już nie da się sprawy załatwić wiekszym zbiornikiem :clap:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutu Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja właśnie rozgladam sie za jakims zakladem ktory by mi siedzenie przerobil na wygodniejsze.Na wyjezdzie ktos mi mowil gdzie takie bajery robia ale nie pamietam :D Przy Marszalkowskiej (okolice pl.Unii) w Wawie urzeduje kolezka szyjacy kanapy do moto.Robil mi juz dwie i bylem zadowolony....Na PW podam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 jako pierwszy wrzucam serie zdjecmimo iz nie dojechalismy do budapesztu, wybralismy smiganie po gorach, to bylo bardzo fajnieZDJĘCIACzy kolega aftys6 może mi przesłać zdjęcie nr2 w większej rozdzielczości? Co do Deauville 650, gdyby miała silnik od ostatniej VFRy na kołach zębatych sam bym kupił, a tak zostaje mi tylko VFRa. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Czy kolega aftys6 może mi przesłać zdjęcie nr2 w większej rozdzielczości? Co do Deauville 650, gdyby miała silnik od ostatniej VFRy na kołach zębatych sam bym kupił, a tak zostaje mi tylko VFRa. no silnieczk mogl by byc lekko mocniejszy, jakby zrobili np litrowa wersje to bylby cud miód :-)Ale wtedy nikt by sie nie mogl pochwalic spalaniem - obliczylem ze zjadła mi srednio 4,7 litra na całej trasie liczacej 2,5 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qualm Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Oto kilka moich fotek z Liptowskiego Mikulasu i Budy:http://foto.onet.pl/gi8rh,2a99e5s0k4xk,u.html?V=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi