szczepan1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, mam problem ze swoją tską a mianowicie jest ona po wymianie tłoka i po szlifie... teraz jest 70ccm... i nie chce zapalic... łapie dopiero jak zaleje paliwa do cylindra ale i tak zaraz sie dławi i gaśnie. nie wiem co jest grane, czy to może być wina złego tłoka?? macie może jakieś zdjęcia tłoka od swoich TSek?? teraz mam tłok firmy VERTEX. pomóżcie :icon_mrgreen: Napiszcie jeszcze jak możecie jaki wysoki powinien byc ten tłok. Edytowane 31 Stycznia 2008 przez szczepan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 dopiero jak zaleje paliwa do cylindraPrzeczyść gaźnik. Który miałeś szlif że Ci wyszło AŻ 70 ccm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 kupiłem juz go takiego, poprzedni właściciel powiedział że jajo było i dla tego dał do szlifu, on nawet nie wiedział że on taki rozwiercony jest. sam sie przypadkiem dowiedziałem. gaźnik był czyszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak łapie po wstrzyknięciu paliwa to podnieś iglicę w gaźniku o jeden ząbek (czyli daj ząbek niżej na iglicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 może założyłes odwrotnie tłok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan1 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 tłok dobrze założony... już wiem co jest grane można zamknąc temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goorny Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 No to chłopie podziel się wiedzą :banghead: Może ktoś skorzysta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 to chyba była wina simeringów;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi