Zmucha Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam.Jak w temacie. Co to za opona - jaka jakość? Miał może ją Ktoś z Was? Z góry dzięki za informację.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Kupilem kiedys moto (TL 1000S) z tymi gumami i wycialem paciaka na suchej nawierzchni przy 30 stopniach lekko (naprawde lekko) przyhamowujac przodem. Prowadzenie motocykla na nich bylo tragiczne. Jak dla mnie szajs totalny. Bez porownania z nowszymi modelami Conti Sport /Road /Race Attack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Kupilem kiedys moto (TL 1000S) z tymi gumami i wycialem paciaka na suchej nawierzchni przy 30 stopniach lekko (naprawde lekko) przyhamowujac przodem. Prowadzenie motocykla na nich bylo tragiczne. Jak dla mnie szajs totalny. Bez porownania z nowszymi modelami Conti Sport /Road /Race Attack. Witam.Tak też myślałem - potrzebowałem potwierdzenia. Mało ich w sprzedaży a do tego podejrzanie niska cena.Dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Do zwykłego latania nie będzie zła . Przynajmniej na suchym , na mokro nie wiem .Na sportowo , ostro potraktowana na bardzo krętej drodze , w wysokiej temperaturze , może zawieść .Wszystko jest OK , dopóki się nie przegrzeje . Trwałość podobnie jak inne sportowe opony , u mnie 6 kkm . Mam na myśli oponę przednią , na tyle miałem RoadAtack . Edytowane 31 Stycznia 2008 przez Dariusz L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falko Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Miałem taki komplet na Fazer 1000 . Mały z nich pożytek był . Przez pierwszy tysiąc km się układały , pocżątek gumy nie nadający sie na normalne drogi ... strasznie nieprzyczepna. Następne 4 tyś km było dobrze , nawet super ... ale po przebiegu 6 kkm były łyse . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Mam kolejne pytanie.Które opony lepsze i przyjaźniejsze w codziennej eksploatacji:MICHELIN Pilot Road2 180/55/17 - ZDJĘCIE czy MICHELIN Pilot Road 180/55/17 - ZDJĘCIE Zakładam że "Road2" jest nowszym modelem - tak? Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Mam kolejne pytanie.Które opony lepsze i przyjaźniejsze w codziennej eksploatacji:MICHELIN Pilot Road2 180/55/17 - ZDJĘCIE czy MICHELIN Pilot Road 180/55/17 - ZDJĘCIE Zakładam że "Road2" jest nowszym modelem - tak? Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam. Różnią się one tym, że pilot road 2 jest dwu składnikowy, czyli wolniej się zyżywa (teoretycznie) w praktyce nic nie wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Różnią się one tym, że pilot road 2 jest dwu składnikowy, czyli wolniej się zyżywa (teoretycznie) w praktyce nic nie wiem na ten temat Witam.Kupiłem MICHELIN Pilot Road2 180/55/17 - zobaczymy ile są warte. Mam nadzieje że faktycznie zrobią przebieg wart ceny :biggrin: Pozdrawiam. Edytowane 11 Lutego 2008 przez Zmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi