emil1005 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak myslicie ile oplaca sie za to dac: http://images26.fotosik.pl/150/2b165ba324ffb3d5.jpg lakier oryginal, na chodzie, 1969r, bez papierow. Osobiscie to ten schowek mi sie nie podoba, ładniejsze są takie jak w wfm :) A i co do silnika to sie zastanawiam, jak widac jest ten nowszy, własciciel twierdzi ze to oryginał. w 1969 były juz takie montowane?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ja wiem 300zł ?? ?? nie wiecej kolega kupil za 400zł z papierami i tez an chodzie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ale 2ramową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 W takim stanie, ten model i bez kwitu nie więcej niż 400PLN jak trafi na zapaleńca. Chętnie bym kupił takie coś za max 300PLN ale za młoda jest. Szukam rocznika max 1965 a idealnie byłby 1963 model M06Z. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak myslicie ile oplaca sie za to dac: http://images26.fotosik.pl/150/2b165ba324ffb3d5.jpglakier oryginal, na chodzie, 1969r, bez papierow. Osobiscie to ten schowek mi sie nie podoba, ładniejsze są takie jak w wfm ;) A i co do silnika to sie zastanawiam, jak widac jest ten nowszy, własciciel twierdzi ze to oryginał. w 1969 były juz takie montowane?? pozdrawiam WSK Model M06B1. Silnik jak najbardziej z tego modelu. Wiesia niezle zachowana, jesli sie nie zdecydujesz daj znac ja ja przygarne mam do ciebie z 20 km ? jakos tak chyba co ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 na alledrogo pójdzie za min.600:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi