165tomek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam!!! Jestam nowy na forum, chciałbym się przywitać. Mam pytanie czy może ktoś wie jaka moze byc przyczyna wycieku płynu chłodzącego dokładnie nie wiem z kąd. Jeżeli ktos posiada schemat silnika to bede wdzieczny, moze ma ktoś książke do sprzedania. mam jeszcze problem z obrotomierzem, nie działa- co moze byc??Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 :P Jesli nie wiesz skad, to bedzie trudniej. Byc moze przecieka uszczelka pompy wody, byc moze chlodnica. A jesli plynu ubywa, a wycieku nie widac, to moze byc uszczelka pod glowica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Może być, że puszczają Ci oringi na rurkach, które wchodzą od góry w głowicę. I wtedy leci płyn dziurką do odprowadzania wody ze świec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 http://www.powersportspro.com/tu są fiszki do wszystkich motocykli możesz sobie pooglądać częsci składowe motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
165tomek Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 http://www.fotoszok.pl/displayimage.php?pos=-32496[/img] cieknie w zaznaczonym miejscu. jak ta część sie nazywa? jak ją wymontować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 wyjmujesz bak , wypuszczasz płyn chodniczy odkręcasz wszystkie opaski dochodzące do tego ,wykręasz śruby mocujące te pionowe rurki do głowicy (92002A )i wyciągasz to w górę , wymieniasz oringi i składasz w odwrotnej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A oringi tam wchodzą jakoś 14x1.5 lub 14x2. Bo jak wsadziłem 14x2.5 to nie mogłem dokręcić tego elementu i dalej ciekło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi