rozek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 ktos z forum ma cb450 bna sprzedaz. Tylko nie pamietam kto :roll: Przemas :?: Tak przemas ma (chyba ze sprzedał ) Aha i ona stoi w komisie w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 macie moze jakas WWW tego komisu? istnieje w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.b6 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 cześć.z mojego punktu widzenia[nie wiem czy jestem do końca obiektywny]mogę wam polecić cb ,ale przy zakupie najlepiej mieć kogoś znającego temat,ja nie miałem no i musiałem zrobić remont gory,miała bardzo duży apetyt na olej[ok 0,4 l na 1000km.jeżeli chodzi o dostępność części zamiennych jest ich pełny asortyment w orginale,no i ceny nie zwalają na glebe.np tłok na pierwszy nadwymiar 117zł,pierścienie 140zł itp.najgroźniejsze są patenty pozakładane przez nimających zielonego pojęcia technicznego poprzednich właścicieli [źle założony filtr oleju, itp.] :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 Moj dobry kolega ma CB 450N i nie ma z nią zadnych problemow,chyba juz dwa a moze 3 szony nia zrobil i tylko czesci eksploatacyjne wymienial.Sprowadzil mu ją ktos z niemiec,w papierach ma 27KM ale normalnie ma oddławiony i bodajże 43 czy cosik kolo tego.Rocznik 86,oleju mu brala hmmm dobrze nie pamietam czy kumpel mowil ze 06 l/1000km czy 0,6 l/3000 km dokladnie nie wiem.Z tego co wiem to kumpel zadowolony,chce sprzedac,bo ma kase na Virago,ale w ogóle zainteresowania tym motocyklem nie ma, nawet nikt nie dzwoni.Na liczniku cos okolo 65000km.Kolorek wiśniowy w oryginale,ma jeszcze ładne gmole i jeden kufer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 W sumie niedaleko. Gdybym tylko miał kasę teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 No co Ty, Bronek?!Czyżbyś chciał mienić cudną Kawę na CB???Ja do Cb się przymierzałem jak kupowałem moto.Dosyć fajna,-lekka, zgrabna, ale ten model ma już swoje lata.Już chyba wolałbym GS500(zaczynali go produkować jak CB już kończyli).Ale i tak najlepszy jest Zygzaczek!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Może dla Bronka za ciężki...? W końcu zigi to 220 kg, a cb to koło 190 kg... po piwie łatwiej na parkingu CB ponieść..... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi