Piotrek760 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Tak jak w temacie kupiłem sobie kawasaki kmx 125 i jestem z niego zadowolony ale przydało by sie więcej mocy :icon_razz: Foty dam jutro bo chwilowo jest w rozbiórce (malowanie przedniego amortyzatora) Edytowane 29 Stycznia 2008 przez Piotrek760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero13 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 :clap: :clap: :clap: Ile dałeś za nią, jaki stan itd.Jeśli po malowaniu będziesz mógł, to wrzuć jakieś foty. :crossy: PoZdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gratulacje!!! Ja tez mialem kmx na pierwsze moto :crossy: co za wspomnienia. To zacna maszynka, zrobilem nim nawet pare wypadow po 300km w jedna strone choc to nie turystyk :clap: Co do mocy to moze nie rakieta, ale na krete polne drogi super.Dbaj o niego, a bedziesz zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek760 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 1998r. odblokowany ma 27km, dałem za niego 3700zł, vmax 130km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 :) gratki :clap: Miłego śmigania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Widze że ze Szprotawy jesteś więc blisko możemy kiedyś razem polatać w kilka osób :biggrin: Edytowane 5 Lutego 2008 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek760 Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 U nas jest juz duza ekipa 19 osób mozemy razem pojeździc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 gdzie jeździcie poligony???czy raczej po ulicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 W takim razie najwyższa pora żebyś zaczął mówić motocykl a nie motor (no chyba, że chodzi Ci o silnik). gratuluje zakupu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi