lookas-Toruń Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Muszę sie pochwalić, że zdałem na prawko "A" :biggrin: Tzn nie wczoraj ale itak się z tego ciesze ;) Zdałem co prawda w 1994 roku ale wciąż euforia taka sama :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakintek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 hehe gratuluje :icon_mrgreen: 14. rocznica posiadania prawka! no no no! trzeba to opić, nie ma co :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz_001 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 not o gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 no to pogratulować, mnie to czeka za dwa lata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ehhehejakby kazdy z nas tak mial pisac to codziennie by byla imprezka jakas organizowana... al e pomimo tego gratuluje PS. kazda okazja jest dobra do picia prawda:D to kto kiedy? heheehe z pewnoscia bedzie codziennie co pic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a ja w 2000 sobie kupilem pierwszy motocykl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Muszę sie pochwalić, że zdałem na prawko "A" :D Tzn nie wczoraj ale itak się z tego ciesze :D Zdałem co prawda w 1994 roku ale wciąż euforia taka sama :D Pozdrawiamgratulujemy :D ...... głównie refleksu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi