Drewno666 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ok.15 grudnia ubiegłego roku kupiłem mój pierwszy moto Suzuki GS 500E. Troche mam w nim do "podziubania" ale i tak sie strasznie cieszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witamy!!!dobry wybór sprzeta,jest się z czego cieszyc! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Gratulacje! Na pewno bedziesz zadowolony ze sprzętu. Sam też takim zaczynałem. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 No to pora zacząć mówić "motocykl" a nie "motor". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Gratulejszyn :) Też zacząłem od GSy, dobra kobita z niej była :cool: Pilnuj poziomu oleju, jak to chłodzony wiatrem sprzęt, potrafi połknąć czasem jak się zgrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Dobry wybór na pierwsze szlify. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi