zawada Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Hej! Czy ktoś z WAS może poradzić jak się zabrać do wymiany szklanek w WILDKU?(stare są lekutko pogięte i porysowane a była okazja to się nabyło nowe) PS: ad. palenia w zimie:u mnie też tylny (niby ciepły) cylinder jest mniej żwawy ...ale po 1-2' zaczyna normalnie pracować - świece 'OK.a może taki po prostu urok?... pzdr,zawada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 chyba bez wyciągania lag się nie obejdzie... może przy okazji wymiany uszczelniaczy zrobisz podmiankę. PS: ad. palenia w zimie:u mnie też tylny (niby ciepły) cylinder jest mniej żwawy ...ale po 1-2' zaczyna normalnie pracować - świece 'OK.a może taki po prostu urok?...chyba chłodzone powietrzem tak mają - u mnie dokładnie taki sam objaw. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 chyba bez wyciągania lag się nie obejdzie... może przy okazji wymiany uszczelniaczy zrobisz podmiankę.chyba chłodzone powietrzem tak mają - u mnie dokładnie taki sam objaw. dzięki za info.widać, że jednak szykuje się grubsza sprawa (a w skrytości łudziłem się, że jest prostszy sposób).amory mi nie ciekną więc chyba nie ma na co czekać i po prostu zrobić swoje. pzdr,zawada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wymiana szklanek grubsza rzeczmusisz odkręcić górną półkę z kierą, zejdą górne szklanki, odkręcisz trzy śruby w górnej części dolnej półki szklanka zejdzie w dół potem z boku półki dwie śruby imbusowe i wyjmujesz amora wyjmujesz szklankę i potem wszystko w odwrotnej kolejnościPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi