grzegorzR1 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 no ok , tylko czy jak sam dam do pomalowania to bedzie cos taniej ? bo jednak im robota odpada przy tych owiewkach taniej nic nie będzie, płacisz tyle ile jest w pakiecie i odbierasz całe białe, albo pomalowane tak jak to napisał Śliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 taniej nic nie będzie, płacisz tyle ile jest w pakiecie i odbierasz całe białe, albo pomalowane tak jak to napisał Śliwa. Troche to chore ale trudno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Sliwa powiedz mi czy ten plug musi koniecznie zostac caly bialy, bo wyglada to troche radziecko szczegolnie w przypadku k6, k7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Troche to chore ale trudno ... http://www.gsxr-cup.eu/info.php#faq14 punkt 14 powinien Ci conieco rozjaśnić na temat polityki organizatora :icon_mrgreen: Sliwa powiedz mi czy ten plug musi koniecznie zostac caly bialy, bo wyglada to troche radziecko szczegolnie w przypadku k6, k7 MUSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 punkt 14 jest ciekawy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 to pominąłem, ale dzieki śliwa i do zobaczenia na torze :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 a powiedzcie jak z oponami na wode ? braliscie je w zeszlym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A czego chcesz sie dowiedziec? Deszczowki mozesz kupic na miejscu na torze, tak samo jak gp racery...wiec nie musisz kupowac na zapas... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A czego chcesz sie dowiedziec? Deszczowki mozesz kupic na miejscu na torze, tak samo jak gp racery...wiec nie musisz kupowac na zapas... wlasnie tego - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Deszczowki mozesz kupic na miejscu na torze, tak samo jak gp racery...wiec nie musisz kupowac na zapas... Nooooo tutaj to ja bym bardzo polemizował.... nie wiem jak sytuacja będzie wyglądała w tym sezonie, ale w zeszłym dostanie wetów graniczyło z cudem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Hehe Śliwa jak narazie znam tylko teorie, jak jest naprawde przekonam sie teraz... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nooooo tutaj to ja bym bardzo polemizował.... nie wiem jak sytuacja będzie wyglądała w tym sezonie, ale w zeszłym dostanie wetów graniczyło z cudem... HHMM przeciez bez wodniakow jak cos to pozamiatane ... / mozna wcale nie startowac bo co to za jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 HHMM przeciez bez wodniakow jak cos to pozamiatane ... / mozna wcale nie startowac bo co to za jazda zależy jaki jest tor i jak kto jeździ. wiadomo jak napierdziela deszcz na maxa to trzeba na wetach jeździć, ale jak jest tylko delikatnie mokro to można też wyjechać na zwykłych. w tamtym roku większość w taką pogodę wyjechała na wetach, ja na dunlopach i jakoś udało mi się dojechać na 4 pozycji. tak więc wszystko zależy od tego jak kto jeździ i ile ma szczęścia :icon_twisted: qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 sorry za lekki OT.... poszukuję właściciela gixera K8 600/750, który miałby niepochamowaną ochotę wymienić się ze mną na siedzeni- e/a albo np ma to w dupie jaki mają kolor bo ma gruza tylko na tor i walają mu się takie po garażu :icon_rolleyes: oddam swoje niebieskie a przygarnę czarne :P 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jakby ktos chcial miec lepszego sprzeta to zapraszamhttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=95523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi