Skocz do zawartości

GSX-R CUP 2008

CRASH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

elmartinodonvega napisał:

no ok , tylko czy jak sam dam do pomalowania to bedzie cos taniej ? bo jednak im robota odpada przy tych owiewkach

taniej nic nie będzie, płacisz tyle ile jest w pakiecie i odbierasz całe białe, albo pomalowane tak jak to napisał Śliwa.

Troche to chore ale trudno ...
http://www.gsxr-cup.eu/info.php#faq14 punkt 14 powinien Ci conieco rozjaśnić na temat polityki organizatora :icon_mrgreen:
  mlody-sbt napisał:
Sliwa powiedz mi czy ten plug musi koniecznie zostac caly bialy, bo wyglada to troche radziecko szczegolnie w przypadku k6, k7
MUSI

A czego chcesz sie dowiedziec? Deszczowki mozesz kupic na miejscu na torze, tak samo jak gp racery...wiec nie musisz kupowac na zapas...

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

legut7 napisał:
Deszczowki mozesz kupic na miejscu na torze, tak samo jak gp racery...wiec nie musisz kupowac na zapas...
Nooooo tutaj to ja bym bardzo polemizował.... nie wiem jak sytuacja będzie wyglądała w tym sezonie, ale w zeszłym dostanie wetów graniczyło z cudem...

Śliwa napisał:

Nooooo tutaj to ja bym bardzo polemizował.... nie wiem jak sytuacja będzie wyglądała w tym sezonie, ale w zeszłym dostanie wetów graniczyło z cudem...

HHMM przeciez bez wodniakow jak cos to pozamiatane ... / mozna wcale nie startowac bo co to za jazda

HHMM przeciez bez wodniakow jak cos to pozamiatane ... / mozna wcale nie startowac bo co to za jazda

zależy jaki jest tor i jak kto jeździ. wiadomo jak napierdziela deszcz na maxa to trzeba na wetach jeździć, ale jak jest tylko delikatnie mokro to można też wyjechać na zwykłych. w tamtym roku większość w taką pogodę wyjechała na wetach, ja na dunlopach i jakoś udało mi się dojechać na 4 pozycji. tak więc wszystko zależy od tego jak kto jeździ i ile ma szczęścia :icon_twisted:

qba

• 3 tygodnie później...

sorry za lekki OT....

poszukuję właściciela gixera K8 600/750, który miałby niepochamowaną ochotę wymienić się ze mną na siedzeni- e/a albo np ma to w dupie jaki mają kolor bo ma gruza tylko na tor i walają mu się takie po garażu :icon_rolleyes: oddam swoje niebieskie a przygarnę czarne :P 1:1