bols2 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 A mi sie wydaje ze lepsza by była jakas 80 zarejestrowana na motorower :!: Zawsze ciut mocniejsza a w terenie moc jest naprawde ważna.Mysle że yamaha dt była by najlepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 A mi sie wydaje ze lepsza by była jakas 80 zarejestrowana na motorower :!: Zawsze ciut mocniejsza a w terenie moc jest naprawde ważna.Mysle że yamaha dt była by najlepsza .Kurcze bols po co odkopywac tematy z przed 2 lat ? ://///Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Jufimiuk Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Moim zdaniem Derbi senda R najlepsza jest do terenu.. Aprilia RX nie jest wiele gorsza.. Ale pamiętaj że motorowerem nie podbijesz terenu ostrego więc nie masz na co liczyć.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Widzę, że wiele pochlebnych opinii krąży na temat Yamahy DT – i ja się przyłącze :buttrock:Także mam zamiar kupić sobie ten model – jest świetny :!: :buttrock: Z moim kumplem jechaliśmy ze 3-4 godziny w okolice płocka (jakieś 150km). Jechaliśmy z pełnymi plecakami. My wysocy 180, pełne plecaki (super ciężkie) a maszyna jechała zajebiście. Zajebiście dziwo wytrzymała naszą podróż bez zatrzymywania się (no może raz na stacji benzynowej. Zjedliśmy baton9ika, zatankowaliśmy i dalej w drogę). A po przyjeździe jechaliśmy natychmiast ruszyliśmy do wioski po „zaopatrzenie” :roll: na nockę, jechaliśmy dość ciężką leśną drogą – piach, porozjeżdżane drogi (chyba przeciągali pościnane drzewa) bynajmniej wszystko było ostro zaryte. I wszystko cacy – a silnik chłodzony powietrzem :banghead:Ja jestem jak najbardziej za DT – rozpatrywałam jeszcze Honde MTX i Suzuki TS – ale jednak DT nie ma sobie równych – w tej klasie cenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi