Skocz do zawartości

Czy Yamaha DT to dobry motorower enduro?

Gość Tomi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A mi sie wydaje ze lepsza by była jakas 80 zarejestrowana na motorower :!: Zawsze ciut mocniejsza a w terenie moc jest naprawde ważna.Mysle że yamaha dt była by najlepsza .

Kurcze bols po co odkopywac tematy z przed 2 lat ? ://///

Pzdr

Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1

Widzę, że wiele pochlebnych opinii krąży na temat Yamahy DT – i ja się przyłącze :buttrock:

Także mam zamiar kupić sobie ten model – jest świetny :!: :buttrock:

Z moim kumplem jechaliśmy ze 3-4 godziny w okolice płocka (jakieś 150km). Jechaliśmy z pełnymi plecakami. My wysocy 180, pełne plecaki (super ciężkie) a maszyna jechała zajebiście. Zajebiście dziwo wytrzymała naszą podróż bez zatrzymywania się (no może raz na stacji benzynowej. Zjedliśmy baton9ika, zatankowaliśmy i dalej w drogę). A po przyjeździe jechaliśmy natychmiast ruszyliśmy do wioski po „zaopatrzenie” :roll: na nockę, jechaliśmy dość ciężką leśną drogą – piach, porozjeżdżane drogi (chyba przeciągali pościnane drzewa) bynajmniej wszystko było ostro zaryte. I wszystko cacy – a silnik chłodzony powietrzem :banghead:

Ja jestem jak najbardziej za DT – rozpatrywałam jeszcze Honde MTX i Suzuki TS – ale jednak DT nie ma sobie równych – w tej klasie cenowej.