sylwek_jasło Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Nareszcie jest!!! trzeba było zapracowac ale udało sie ;) Jest!! i cieszy oko (i nietylko) Tu pare fotek zaraz po kupnie : http://bikepics.com/members/xxxsofkaxxx/97tt600r/ Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Gratki Man, a tak z ciekawości.... how much ?pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 zmian oponek i srrru!.. do lasu! ;) graty :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Pogratulowac fajny sprzęcik. Powodzenia w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 To sie obudz i zacznij jezdzic :) A powaznie to ladny sprzecik :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Gratulacje :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dużo frajdy będziesz z niego mieć , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek_jasło Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Gratki Man, a tak z ciekawości.... how much ?pozdrawiam :lalag: moto na dzien dzisijszy wyniosło mnie 7800 (wymieniłem cały naped i oponki oczywiscie) moze duzo ale jestem zadowolony :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi