wojtas77 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Powiem szczerze ze zawiodlem sie na dzisiejszej giełdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Heh dobrze ze nie pojechalem...nie było bójki...nie było by do czego piwka sączyć :wink: Chłopaki przestańcie prowadzić batalie przez neostrade.....idźta jak sie kiedyś mowiło"na solówke" dajcie sobie po mordzie.... :wink: "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Szkoda że jajka ci sie skurczyły i nie podszedłeś do Adasia na bajzlu. Chętnie bym wtedy też przybył by je*nąć ci w ryja :wink:Wez mnie nie rozsmieszaj, juz nieraz pisales na forum jaki to twardziel jestes i komu bys w 'ryja nie dal'. Prawda jest taka, ze troszke bys sie zdziwil i dostal w pizde od osiemnastolatka dwudziestodwulatku. Heh, żebyś Ty chłopcze przynajmniej wiedział jak pi*da wygląda.HiHiHi hU_eHe ale zarciQ!!!~~! Udal ci sie kawal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Aśka ! Widziałem materiał z motobazaru w TVP :icon_mrgreen: Autograf poproszę :icon_mrgreen: R. NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ja kupiłem buciki i kołnierzyk :cool: Aśka ! Widziałem materiał z motobazaru w TVP :wink: Autograf poproszę :) R.czy można zobaczyć go w necie (gdzie) :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A ja co prawda nic nie kupilem, ale za to wiem kto sie kryje za niektorymi nickami :biggrin: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Przyhamuj troszkę, dobrze radzę.Rad kolegow nie biore do serca. Fajter-grido pierwszy stwierdzil, ze by mi dojebal, wiec mu napisalem co o tym sadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Chciałem kupić kask, ale z cenami przeginali, mało też było gratów do Japońców. wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Aśka ! Widziałem materiał z motobazaru w TVP :crossy: Autograf poproszę :) R.no normalnie gwiazdą zostałam ;) autografy po 5 zł :) A ja co prawda nic nie kupilem, ale za to wiem kto sie kryje za niektorymi nickami :) :Pi my też cośniecoś wiemy, miło było poznać :bigrazz: Rad kolegow nie biore do serca. Fajter-grido pierwszy stwierdzil, ze by mi dojebal, wiec mu napisalem co o tym sadze.to może weźmiesz do serca radę koleżanki. nie wystraczy Ci 10% ostrzeżeń? za takie teksty zaraz posypią się raporty. bez względu na sytuację, należałoby chyba zachowac odrobinę kultury, czyż nie? więc-przyhamuj troszkę ABG i Gridosław zresztą też niepotrzebnie rozdmuchuja temat. a jak macie sobie coś do powiedzenia, to na PW albo dajcie sobie po ryjach i będzie spokój. a jeśli chodzi o bajzel. cóż. mój nowy disclock z alarmem nie tylko odtrasza, ale tez obezwładnia dźwiękiem wwiercającym się w mózg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Ogólnie to w porównaniu z Łodzią mało tego wszystkiego straszliwie było ale za to Aśka radiana bardzo tanio puścić chciała :) Edytowane 2 Marca 2008 przez gnida A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ale za to Aśka radiana bardzo tanio puścić chciała :)SIO! mój Radian jest niesprzedajny! dziś sprzedawałam bandita :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 SIO! mój Radian jest niesprzedajny!dziś sprzedawałam banditaNie napisałem sprzedać tylko puścić :buttrock: A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie napisałem sprzedać tylko puścić :buttrock:puścić też go nie chciałam. to, że zostawiłam kluczyki w stacyjce, to jeszcze o niczym nie świadczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Już miałem na rundkę próbną między konie na tor się puścić ale "samarytanin" mnie ubiegł :buttrock: A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Już miałem na rundkę próbną między konie na tor się puścić ale "samarytanin" mnie ubiegł :)no tak. to kolega z forum nie pomoże, nie zwróci uwagi. żeby jakiś całkiem obcy człowiek musiał.... ech.... co za ludzie.... :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi