Skocz do zawartości

Mototarg Warszawa 2008

Piotr27
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Heh dobrze ze nie pojechalem...nie było bójki...nie było by do czego piwka sączyć :wink:

Chłopaki przestańcie prowadzić batalie przez neostrade.....idźta jak sie kiedyś mowiło"na solówke" dajcie sobie po mordzie....

:wink:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Szkoda że jajka ci sie skurczyły i nie podszedłeś do Adasia na bajzlu. Chętnie bym wtedy też przybył by je*nąć ci w ryja :wink:

Wez mnie nie rozsmieszaj, juz nieraz pisales na forum jaki to twardziel jestes i komu bys w 'ryja nie dal'. Prawda jest taka, ze troszke bys sie zdziwil i dostal w pizde od osiemnastolatka dwudziestodwulatku.

Heh, żebyś Ty chłopcze przynajmniej wiedział jak pi*da wygląda.

HiHiHi hU_eHe ale zarciQ!!!~~! Udal ci sie kawal.

Aśka ! Widziałem materiał z motobazaru w TVP :crossy: Autograf poproszę :)

R.

no normalnie gwiazdą zostałam ;) autografy po 5 zł :)

A ja co prawda nic nie kupilem, ale za to wiem kto sie kryje za niektorymi nickami :) :P

i my też cośniecoś wiemy, miło było poznać :bigrazz:

Rad kolegow nie biore do serca. Fajter-grido pierwszy stwierdzil, ze by mi dojebal, wiec mu napisalem co o tym sadze.

to może weźmiesz do serca radę koleżanki. nie wystraczy Ci 10% ostrzeżeń? za takie teksty zaraz posypią się raporty. bez względu na sytuację, należałoby chyba zachowac odrobinę kultury, czyż nie? więc-przyhamuj troszkę

ABG i Gridosław zresztą też niepotrzebnie rozdmuchuja temat. a jak macie sobie coś do powiedzenia, to na PW albo dajcie sobie po ryjach i będzie spokój.

a jeśli chodzi o bajzel. cóż. mój nowy disclock z alarmem nie tylko odtrasza, ale tez obezwładnia dźwiękiem wwiercającym się w mózg :)

Ogólnie to w porównaniu z Łodzią mało tego wszystkiego straszliwie było ale za to Aśka radiana bardzo tanio puścić chciała :)

Edytowane przez gnida

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

SIO! mój Radian jest niesprzedajny!dziś sprzedawałam bandita

Nie napisałem sprzedać tylko puścić :buttrock:

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

Już miałem na rundkę próbną między konie na tor się puścić ale "samarytanin" mnie ubiegł :buttrock:

Już miałem na rundkę próbną między konie na tor się puścić ale "samarytanin" mnie ubiegł :)

no tak. to kolega z forum nie pomoże, nie zwróci uwagi. żeby jakiś całkiem obcy człowiek musiał.... ech.... co za ludzie.... :buttrock:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...