Piotr27 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Również się wybieram nie wiem jeszcze czy ;) , jak nie będzie pogody to zabiorę rodzinę na spacer i karkówkę oczywiście też. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Musi być ciepło jestem głodny jazdy moim potworem :banghead:przeciez jest ciepło :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ale mogloby byc cieplej. Asiu musisz szybciej skakac w avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Pogoda z dnia na dzień się poprawia i mam nadzieję że utrzyma się tendencja wzrostowa temperatury, więc już na dobre zaczniemy :) , więc zaklinamy dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 przeciez jest ciepło :) Aska zalezy gdzie bo u mnie niby 8 stopni a kurde zimno jak nie wiem dotego mżawka jeszcze padała dzisiaj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 moze rozwiejecie moje wątpliwości.. : "terminarzPrzedstawiamy terminy kolejnych giełd które odbedą się w tym roku: UWAGA:Najbliższy bazar odbędzie się w niedzielę, 2 marca 2008." Czy to znaczy ze tylko w niedziele, czy moze sie pomylili??Zwykle jest w sobote i niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 moze rozwiejecie moje wątpliwości.. : "terminarzPrzedstawiamy terminy kolejnych giełd które odbedą się w tym roku: UWAGA:Najbliższy bazar odbędzie się w niedzielę, 2 marca 2008." Czy to znaczy ze tylko w niedziele, czy moze sie pomylili??Zwykle jest w sobote i niedziele... Ten będzie tylko w niedzielę, następny w kwietniu jest sobota/niedziela. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 moze rozwiejecie moje wątpliwości.. : "terminarzPrzedstawiamy terminy kolejnych giełd które odbedą się w tym roku: UWAGA:Najbliższy bazar odbędzie się w niedzielę, 2 marca 2008." Czy to znaczy ze tylko w niedziele, czy moze sie pomylili??Zwykle jest w sobote i niedziele...Każdy zimowy jest jednego dnia... ale zawsze były o ile się nie mylę w sobotę a ten jest w niedziele, w sumie mi to na rękę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No i ja się wybieram tak koło południa jak Bóg da a Szatan pozwoli i żaby nie będą spadać z nieba to maszynką się przyturlam. Siarka zapewne też!!! :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No i ja się wybieram tak koło południa jak Bóg da a Szatan pozwoli i żaby nie będą spadać z nieba to maszynką się przyturlam. Siarka zapewne też!!! :buttrock:jeśli żaby nie będą spadać, to ja już kombinuję, żeby po bajzlu pojechać na obiad przy trasie katowickiej, jakieś 40 km od Wawy :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No i to się Tobie Asiu chwali!!! Ja się piszę na to!!! :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No i to się Tobie Asiu chwali!!! Ja się piszę na to!!! :icon_rolleyes:ale odrazu ostrzegam-wycieczka w MOIM tempie :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olsen08 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Siema ja tez bede mam zamiar kupic jakas kurtke i moze rekawice mam nadzieje ze bedzie spory wybor :icon_rolleyes: pierwszy raz bede na tego typu imprezie i mam nadzieje ze sie nie zawiode.... :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ale odrazu ostrzegam-wycieczka w MOIM tempie ;)tzn? chodzi o predkosc czy postoje po drodze?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi