krawcu2 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 witam wszystkich mam wielką prośbę, otóż mój koleg kupił suzuki gsxr 1100W 95' i dostał propozycje zamiany na suzuki gsxf 750 99' (jajko) i sprawa wygląda tak czy opłaca się zamienić i nie chodzi tu o moc tylko ekonomie ponieważ nie zależy mu na "tych" 150km. co sądzicie za pomoc będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 następny :/ porównaj sobie ceny z ogłoszeń, będziesz miał przynajmniej z grubsza porównanie wartościa opłacalność transakcji i tak zależy od stanu obu sprzętów, więc w oparciu o takie dane nikt rozsądny nie udzieli ci jednoznacznej odpowiedzijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ja wiem,że wiele czynników wpływa na decyzje ale chodziło mi ogólnie o porównanie wiecie, co jest mniej awaryjne i co sie lepiej prowadzi bo na gsx'erze jeszcze nie miał okazji pośmigać ponieważ kupił go w grudniu ale bardzo okkazyjnie i dlatego takie przemyslenia czy nie lepiej zamienić na coś młodszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi